tahniah!

Yeah…horey………

seronok la kan kalau akhirnya, setelah aku belajar bertahun-tahun (ala 2 tahun lebih jer) aku telah menaiki pentas dan bertemu dengan Naib Canselor aku, Ibrahim Abu Shah untuk menerima Ijazah aku…huhuhu…..

well, hari bersejarah jugak la dalam hidup aku apabila family aku sorg pun tak datang….wakakakaka….actually, jatuh hari bekerja, dan parents aku maleh benor nak tunggu aku kuar…yela, aku paham. dorang malas nak tunggu lama-lama kat dalam dewan. Ye mak…dan alasan dorg terbaik jugak, ala time diploma dah penah tengok. Bila aku cite kat kawan2 aku, dorang kate…”la…kesiannye kau. bukan selalu pun”..huhuhu….aku okey jer…

nasib bek juga ada kawan-kawan lain yang dtg..tp paling penting My Cinta sanggup terbang dari Sarawak dan apply cuti untuk menghadiri majlis bermakna ini….Terima kasih sayang, kuucap padamu (sila nyanyi mcm awie okey)…TErima kasih untuk semua yang sanggup menunggu (ala berapa org je tunggu…hahahaha)

Layan ini gambar daaa…..

DSC_0515

with my bestfriend..kitorang dapat nombor sebelah-sebelah jer…macam yang aku penah updet sebelum ni kan….

DSC_0551 

Girangnye wajah aku….excited ni, sebelum nek pentas..

DSC_0660

dah kuar terus aku jumpa My Cinta….tima kasih…agaknye lama ek dia tunggu..hahahah…dengan tak makan lagi dari pagi….

DSC_0649

Ini je batch aku dari diploma…yang lain semua postpone..takmo grad lagi..tinggalkan thesis…so, kitorg berlepas dulu la…semoga mereka pun berjaya melaluinya seperti kami…

DSC_0776

Paling penting sekali aku bersyukur kehadrat Illahi kerana tanpaNya pasti aku tiada di sini…Syukur Alhamdulillah…

Semoga korang enjoy tengok pic yang tak seberapa ni….neway, aku ucap tahniah jugak pada rakan-rakan yang lain…semoga kalian dapat pekerjaan yang baik, gaji yang bagus..dan jangan lupa untuk belanja aku makan….oke!! bukan di WILLIAM>>>ia diharamkan..huhuhu

DSC_1032

Sekilas : I feel lucky…

Advertisements

Jamuan Hari Raya KSM

Hye..semua, disebabkan aku baru sahaja selesai menyiapkan tugasan aku…Lagipun harini memang hari terakhir untuk menyemak SSM dan IDB…pergh..takde ribu riban plak kan..sampaikan aku tidak mempunyai kesempatan untuk menghupdet blog kesayangan aku ni.

Okey..dimulakan dengan jamuan hari raya waktu raya aritu al kan..hehehe..dah nak masuk raya aji dah pun..aku baru nak updet..pedulik la kan..ader aku kisah…mula-mula anjuran Department aku..apstu anjuran KSM kat parking bawah sebelah dengan blok sebelah tu..enjoy gamabr berserta descriptionnye yer….

k.Nurul, Lily, Nida, me

oke..ini gambar tgh mentedarah..tgk lily tu, pantang nampak kamera. toksah pelik tgk mesin fotostat kt blkg tu. nama pun kat office. tapi rasanya, aku dah rasa macam kat cyber cafe jer…..nak tahu knp..tggu gambar seterusnya.

DSCN0801PA120259

seperti yang kalian lihat…di hadapan wanita-wanita ini terdapat PC yang berderet…haa….PC itu sebenarnya mengelilingi meja tersebut….dah mcm kat cyber cafe la kan kan kan….okey kite tgk lagi gambar kami makan-makan yer..

makan

hahaha..saje je gambar makanan ni kasi besor…itu adalah sebahagian daripada makanan kami…ada lagi besor…tang yang pinggan kosong tu abaikan lah..hahaahhaha..tut andanye dah licin…

di hadapan pintu masuk BPMDSCN0807

aha…ini seme PKS macam aku..kuikuikui…ader yg takde dlm gambar ni…tapi mana yang dan jela yer. sape takde tu takyah lar terasa..aku nak updet blog aku, bkn blog korang..hahahahaha….ikut suke aku la kan…

lepas ni…ader lagi gambar jamuan hari raya…..tp..malas la nak updet…aku nak updet benda lain yg lagi besh..ni pun sebab akak aku tuh dah updet kt blog die..mana aci kan kan kan….hehehehe

adiosss……

sekilas : ramai yang dah benti keje…

agak lama tidak updet blog

Hye semua….

ikutkan byk juga cerita aku kali ni…tapi nak sart mane pun tak tahu…

so…after this day, maybe aku akan post sikit-sikit beserta gambar aktiviti-aktiviti aku yang telah berlalu tu…huhuhu

buat masa ni malas lagik…aku ngantok. tengah ahri tadi ader jamuan hari raya anjuran KSM dan Puspanita…jadi makan banyak-banyak…sampai perut sudah kenyang. mata pun mula kuyu…

oh tidak….

 

to be continued…