sekilas
a simply life

me and myself

i’m a simple girl…nice, pretty…hahaha….like movies…shopping, blue, orange… frens, writing, eating..huhuhu

blog ni tujuannya memang nak bercerita,  nak berkongsi, nak bertanya, nak menjawab, nak memberitahu tentang apa sahaja yang berlaku di dalam diri aku dan di sekelilingaku. so, kepada yang terbaca..dan terasa atau terkena tempias dengan ayat-ayat aku, ampun maaf di pinta. lagipun ni blog aku, aku cuma cakap apa yang aku rasa dan terpulang pada insan lain untuk menafsirkannya. yang penting amik yang baik2 kerana itu datangnya dari Allah, yang buruk2 tu memang aku la yang menghadirkannya..

18 Responses to “me and myself”

  1. sajer datang singgah… 😀

  2. ok la tu..

  3. aper yg ok ek?

  4. dapat di lihat, saudari sebenarnya seorg yang periang, sangat tabah dgn dugaan, happy go lucky dan punyai ramai kawan2, tapi saya tak faham kenapa saudari punyai byk ‘internal damages’.. betul lah kata org, kebiasaan seseorg yg periang sengaja menyembunyikan kesedihannya..

  5. diri rasa mati..
    hati jadi sepi..

  6. terus
    jangan
    pandang
    belakang

  7. thanks din…selalu ler visit myblog.. =)

  8. Hai..
    Salam Perkenalan..
    Know u in Aman’s Forum..
    Just visitting 😉

  9. thanks ewan..ermm..ader blog jugak leh link kan sayer ek..huhuhu…

  10. salaam buat saudari hehehe

  11. salam…

  12. look foward and dont ever looking back again..

  13. =P

  14. saya terbaca awak punya blog.. ^^

  15. a very nice story’s blog to read =)…

  16. @ Shah
    terima kasih kerana membaca. selalu-selalu lah singgah blog saya.

    @ Azzam
    thanks. kalau ada blog, bagilah add…leh jenguk jugak.

  17. kelihatan anda seorang yg periang ^_^V

  18. Adney : seharusnya kita menjadi seorang yang periang! *choki-choki* opppss!!! salah link la plak..hehehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: