sekilas
a simply life

PENULIS SKRIP DIKEHENDAKI

sahabatku Azmir, meminta aku mencari sesiapa yang memang menulis skrip, suka menulis skrip, pandai tulis skrip, nak tulis skrip, memang keje dia penulis skrip, dan memang ada bakat yang amt sangat menulis skrip..

Aku tak tahu lah kalau aku ader kawan-kawan yang kerjanya penulis skrip..tapi kalau korang yang baca blog aku ni memang bekerja sebagai penulis skrip…atau freelance penulis skrip, atau sebagainya yang berkaitan dengan skrip ni…korang boleh lah pergi ke blog Azmir untuk tinggalkan nama dan no telefon dalam entri dia tu…

tapi kat sini aku citer sket la kenapa dia nak cari penulis skrip…

dia terima sms dari seorang penulis skrip dari Indonesia iaitu wakil kepada MVP Pictures, salah sebuah syarikat penerbitan filem terbesar di Indonesia yang menerbitkan antaranya seperti filem Kuntilanak, Jatuh Cinta Lagi , Kawin Kontrak, Pulau Hantu dan lain-lain. kemudiannya dia di offer jadi salah seorang team penulis skrip. tapi dia ader komitemen lain dan terpaksa cari penulis skrip Malaysia yang lain.

better u guys cepat2 pi bagitahu Azmir, sebab orang tu nak mai Malaysia minggu depan…!! it’s ur chance..

sekilas : teringin tapi tak berapa ader bakat la..hahaha…tak kreatif!

9 Responses to “PENULIS SKRIP DIKEHENDAKI”

  1. joinla..erm..leh bg no pon kat Azmir..pi masuk blog dier

  2. Saya amat berminat dengan tawaran Azri untuk mencari penulis skrip sepenuh masa.Sila hubungi saya di nombor telefon 016-9621123 atau 012-9456123 untuk maklumat lanjut.
    Saya amat berbesar hati sekiranya di beri peluang kepada untuk sama-sama berkarya bagi menaikkan mutu dan kualiti dalam bidang penulisan skrip ini.

  3. lebih baik anda terus link ke blog Azmir…
    saya sekadar menyampai2kan ajer

  4. salam, kita di Persatuan Karyawan Malaysia, tengah menghimpun kesemua pengkarya dalam bidang penulisan skrip, harap hubungi saya untuk maklumat lanjut: ambiaq@gmail.com atau 016-3381858 atau visit saya di http://screenwriterclub.blogspot.com

  5. hmmm…. teringinlah nak jadi penulis skrip tapi takde peluang. harap nilah peluang terbaik nak kembangkan yang ada ni. harap boleh jadilahh

  6. mempunyai beberapa lirik lagu dan skrip filem

  7. Salam,aku ada satu idea skrip atau jalan cerita yang agak menarik,tapi aku tak tahu macam mane nak menulis skrip.

  8. saya berminat sangat nak menjadi penulis skrip.nurulamirah52@yahoo.com


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: