sekilas
a simply life

Jamuan Hari Raya KSM

Hye..semua, disebabkan aku baru sahaja selesai menyiapkan tugasan aku…Lagipun harini memang hari terakhir untuk menyemak SSM dan IDB…pergh..takde ribu riban plak kan..sampaikan aku tidak mempunyai kesempatan untuk menghupdet blog kesayangan aku ni.

Okey..dimulakan dengan jamuan hari raya waktu raya aritu al kan..hehehe..dah nak masuk raya aji dah pun..aku baru nak updet..pedulik la kan..ader aku kisah…mula-mula anjuran Department aku..apstu anjuran KSM kat parking bawah sebelah dengan blok sebelah tu..enjoy gamabr berserta descriptionnye yer….

k.Nurul, Lily, Nida, me

oke..ini gambar tgh mentedarah..tgk lily tu, pantang nampak kamera. toksah pelik tgk mesin fotostat kt blkg tu. nama pun kat office. tapi rasanya, aku dah rasa macam kat cyber cafe jer…..nak tahu knp..tggu gambar seterusnya.

DSCN0801PA120259

seperti yang kalian lihat…di hadapan wanita-wanita ini terdapat PC yang berderet…haa….PC itu sebenarnya mengelilingi meja tersebut….dah mcm kat cyber cafe la kan kan kan….okey kite tgk lagi gambar kami makan-makan yer..

makan

hahaha..saje je gambar makanan ni kasi besor…itu adalah sebahagian daripada makanan kami…ada lagi besor…tang yang pinggan kosong tu abaikan lah..hahaahhaha..tut andanye dah licin…

di hadapan pintu masuk BPMDSCN0807

aha…ini seme PKS macam aku..kuikuikui…ader yg takde dlm gambar ni…tapi mana yang dan jela yer. sape takde tu takyah lar terasa..aku nak updet blog aku, bkn blog korang..hahahahaha….ikut suke aku la kan…

lepas ni…ader lagi gambar jamuan hari raya…..tp..malas la nak updet…aku nak updet benda lain yg lagi besh..ni pun sebab akak aku tuh dah updet kt blog die..mana aci kan kan kan….hehehehe

adiosss……

sekilas : ramai yang dah benti keje…

No Responses to “Jamuan Hari Raya KSM”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: