sekilas
a simply life

excitednya aku

tadi tengah ym ngan Satilah tetiba ader msg masuk kat ym lagi ‘Mei Ling’ …sape nama betul die eh….aku lupe lar..dia tanye no giliran aku utk konvo nanti. lepas tu tergerak hati aku nak tengok laman web konvokesyen dan semua nama dan giliran sidang sudah ade senarainya…Aku no 15…dan aku duduk di sebelah Satilah…yeah! dapat jugak duduk sebelah menyebelah…byk ler gambo kita berdua nanti..cewah!!

giliran sidang

sekilas : akan mula apply cuti pada hari tersebut…

3 Responses to “excitednya aku”

  1. tahniah cygku..

  2. Mekacih…nanti bagi hadiah tau!

  3. […] my bestfriend..kitorang dapat nombor sebelah-sebelah jer…macam yang aku penah updet sebelum ni […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: