sekilas
a simply life

tahniah!

Yeah…horey………

seronok la kan kalau akhirnya, setelah aku belajar bertahun-tahun (ala 2 tahun lebih jer) aku telah menaiki pentas dan bertemu dengan Naib Canselor aku, Ibrahim Abu Shah untuk menerima Ijazah aku…huhuhu…..

well, hari bersejarah jugak la dalam hidup aku apabila family aku sorg pun tak datang….wakakakaka….actually, jatuh hari bekerja, dan parents aku maleh benor nak tunggu aku kuar…yela, aku paham. dorang malas nak tunggu lama-lama kat dalam dewan. Ye mak…dan alasan dorg terbaik jugak, ala time diploma dah penah tengok. Bila aku cite kat kawan2 aku, dorang kate…”la…kesiannye kau. bukan selalu pun”..huhuhu….aku okey jer…

nasib bek juga ada kawan-kawan lain yang dtg..tp paling penting My Cinta sanggup terbang dari Sarawak dan apply cuti untuk menghadiri majlis bermakna ini….Terima kasih sayang, kuucap padamu (sila nyanyi mcm awie okey)…TErima kasih untuk semua yang sanggup menunggu (ala berapa org je tunggu…hahahaha)

Layan ini gambar daaa…..

DSC_0515

with my bestfriend..kitorang dapat nombor sebelah-sebelah jer…macam yang aku penah updet sebelum ni kan….

DSC_0551 

Girangnye wajah aku….excited ni, sebelum nek pentas..

DSC_0660

dah kuar terus aku jumpa My Cinta….tima kasih…agaknye lama ek dia tunggu..hahahah…dengan tak makan lagi dari pagi….

DSC_0649

Ini je batch aku dari diploma…yang lain semua postpone..takmo grad lagi..tinggalkan thesis…so, kitorg berlepas dulu la…semoga mereka pun berjaya melaluinya seperti kami…

DSC_0776

Paling penting sekali aku bersyukur kehadrat Illahi kerana tanpaNya pasti aku tiada di sini…Syukur Alhamdulillah…

Semoga korang enjoy tengok pic yang tak seberapa ni….neway, aku ucap tahniah jugak pada rakan-rakan yang lain…semoga kalian dapat pekerjaan yang baik, gaji yang bagus..dan jangan lupa untuk belanja aku makan….oke!! bukan di WILLIAM>>>ia diharamkan..huhuhu

DSC_1032

Sekilas : I feel lucky…

No Responses to “tahniah!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: