8 tahun

Assalammualaikum.

hehehe….

8 tahun tinggalkan blog ni sejak ada blog berbayar yang baru. tapi blog berbayar tu pun akhirnya terkubur. terasa rindu nak menulis semula.

dah 8 tahun blog ni sepi. hari ni nak meriahkan semula.

Alhamdulillah. masih bernafas. Dikurniakan kesihatan yang baik. cerita selama 8 tahun tu ada pada blog sekilass.com. tapi sebab tak tarik lagi entry2 dalam blog tu, maka kita buka buru baru jelah ye.

lupakan yang lain. kikiki…

last menulis dulu kat blog satu lagi tu rasanya dalam 2 tahun lepas kot. lepas tu, berhenti kerja, takde masa lagi nak update. langsung tak bayar domain….tutup sudah.

kalau kat sini FREE. hahaha…

ok. ada banyak nak story mory dengan pembaca. hai untuk pembaca lama dan hai untuk pembaca baru.

Boleh panggil saya Cik Norfa. walaupun sudah berstatus ‘puan’ kikiki….

Salam perkenalan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s