sekilas
a simply life

PENGUMUMAN!!

Dengan ini aku ingin membuat satu pengumuman..bahawa, blog ini akan berpindah ke blog yang baru iaitu http://sekilass.com. oleh itu…kalian yang rasa berminat dan sudi lagi untuk mengjenguk blog aku..sila la ke laman yang baru itu yer!! blog ini akan kusimpan dan diabadikan forever.hahahah…

 

okey stop! sila la jenguk ke blog aku yang baru yer! tapi masih dalam prosesn nak mencantikkan lagi la yerk..disebabkan aku baru je belidomain tu under kakak aku..so, banyak yang akut akt ahu..huhuhu!!

selamat melayari alam maya…cewah!!

3 Responses to “PENGUMUMAN!!”

  1. alahai, baru jer nak baca, blog dah pindah.. uhuhu

  2. takpe korang still leh jenguk blog baru aku…hehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: