sekilas
a simply life

korang prasan tak?

beberapa perkara yang mungkin korang perasan atau tak dalam blog aku ni…

1) ini adalah entry ke-5 aku hari ini.

2) aku jarang citer pasal mak ayah aku dalam blog aku.

3) aku tak pernah cakap aku cantik, tapi selalu prasan aku comel

4) aku mesti cite yang best2 jer pasal My Cinta..sebab kalau dia baca yang tak best, mesti dia suh aku benti blogging.

5) aku asik cite nak tunggu gaji, tapi bila dah gaji aku tak cite pun.

okey…terima kasih kerana perasan atau tak perasan.

sekilas : bosan weyh nak tunggu kul 5 petang!

No Responses to “korang prasan tak?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: