sekilas
a simply life

Apabila lelaki memegang beg tangan wanita.

lelaki sebelah kiri tu namanya Azam, perempuan di sebelahnya nama Shira.

ok…aku tipu je tu. dua-dua bukan nama sebenar. Bukan kawan aku. bukan ader kaitan dengan aku.

aku teringat satu note dari kawan aku kat FB. Bencinya tengok bila lelaki pegang beg tangan wanita. Yang gf tu mengada-ngada nak suh bf pegang kenapa. berat sangat ke beg ko tu. Pls la, itu beg wanita. kita seharusnya pegang apa yang menjadi milik kita. Lebih kurang macam tu la pengisian note dia tuh. aku pun ingat-ingat lupa.

then bila aku nampak lelaki ni pegang beg gf dia…aku terus curi-curi snap. aku rasa lelaki cina sebelah aku prasan perbuatan terkutuk aku ni. aku buat bodo jerk!..bf ni memang pegang beg tu since dia ada kat luar tren lagi. sampai dah masuk tren..kena berdiri. dan dapat duduk stil pegang lagi. yang gf berlenggang kangkung dengan memakai dress yang cantik itu. ye ar..cantik dowh dress die. dia patut nek keta..bukan LRT. huhuhu…

takde apa-apa pun dengan gambar ni. cuma teringat apa kata kawan aku tu. dah pegi sambung buat kerja ko tu!

sekilas : My Cinta pun penah pegangkan beg daku..tapi kejap je kan.. kan… kan..

 

2 Responses to “Apabila lelaki memegang beg tangan wanita.”

  1. pssstt.. rasanya ok je lki pegangkan beg pompuan.. aku slalu wat.. kekadang sian kat wife mcm berat je nak sangkut beg.. so pegangkan je… ok je…

  2. ye…kadang2 kalau lalu kat tmpt ramai orang tu, mesti nak suh org laki pegang beg tgn ku..safe sket..hehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: