sekilas
a simply life

13 perkara! sila jawab…

Kena TAG dengan Kak Ayu. Dah takmo citer panjang….buat jer…sebab ape aku rela hati buat…sebab aku takde keje kat opis ni.boleh la nak buat..huhuhuhu…

1. Adakah anda rasa anda hot?

Hot ker? kat opis ni cejuk ni ha….!! Hot la jugak dari pada My cInta yang selalu pasan dia hot tu…muahahaha

2. Upload gambar kegemaran anda

1_769979610l

3. Takde soalan, rasanya kena cerita pasal gambar kat atas la kot

nak tau…?? heheh..gambar ni ade sentimental value ni….ader cerita disebaliknya. dan dua handphone tu adalah milik aku dan My Cinta. Time ni baru-baru nak dating..muahahaha….

4. Bila kali terakhir makan pizza?

hahahaha..time puasa aritu…first time dapat gaji!!

5. Lagu terakhir yg anda dengar?

lagu situasi – bunkface

6. Apa yg anda baru buat selain dari menyelesaikan tag ni?

melayari laman web Oh! Tidak

7. Selain nama anda sendiri, anda dipanggil nama apa?

Nopa, Fadhilah

8. Tag lagi 6 orang

wajib ke ape??

1. Adney Syafiq

2. TIADA

3. Hasnida

4. Atiela Razmie

5. Julie Dzali

6. Faizul Mokhtar

 

9. Siapakah orang no 1 pada anda?

Orang yang nak ajar aku buat wordpress…baru je kenal 2-3 hari lepas kt blog..muahahhaa

10. Kata sesuatu pada org no 5..

Update la blog tu….!! entry lama tak bergerak2 pun…

11. No 3 ada hubungan dgn sape?

ada hubungan ngan abang beca…ekekeke

12. Bagaimana dengan org no 4?

dia ade hubungan ngan Fazlie Hashim…no. 4 ni kawan baek aku ni.

13. Pesanan kepada org no 6

aha….!! sila la jenguk blog aku selalu yek..

No 2 takde soalan, jadi saya tak masuk nama kat no 2. Harap maklum. lagipun aku tak tau nak tag sape lagi.kebetulan lak takde soklan lagi bagus kan….

 

Sekilas : hehehehe………….

One Response to “13 perkara! sila jawab…”

  1. […] terpaksala mintak tolong kakak aku tu untuk antakan aku yang ‘hot’ ni (sila rujuk entry ini) ke stesen KTM yang berdekatan. aku ingat KTM Bangi lagi dekat…rupanya dia kata jauh..so, dia […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: