sekilas
a simply life

Segala Yang Indah Ada di BUTIK eDast

PERHATIAN! Ini adalah sticky post dan ia akan kekal untuk beberapa hari.  Untuk post yang terbaru sila scroll ke bawah. TQ!

Segala Yang Indah Ada di BUTIK eDast

 Kalau korang rasa nak beli tudung secara online, aku ader satu link yang mungkin menarik perhatian korang. Laman blog/online boutique ni adalah milik seorang wanita yang comel dengan nama penanya eDast. Beliau memiliki sebuah butik di Serdang dan turut menjalankan perniagaan secara online. Selain tudung-tudung beliau yang cantik menarik tertarik tu, beliau juga menjual selendang, kasut, baju dan sudah tentunya ia untuk kaum-kaum wanita macam aku ye. Tapi, bak kate eDast, takkan semua barang dia jual kat butik dia nak tepek kat blog kan. cian la die nak snap seme gambar. So, klau korang tak pueh hati nak tengok banyak lagi barang-barang yang dia jual, leh terus ke alamat NO.7G, BLOK E, JALAN 18/14, TAMAN SRI SERDANG, 43300 SERDANG SELANGOR. Kalau malas, terus je ke butik online beliau di  http://edast-onlineboutique.blogspot.com/.

Antara banyak-banyak blog butik-butik ni, blog ni kelihatan sangat teratur dan kemas dari segi pemberian maklumat kepada orang-orang blur macam aku ni. Kalau korang tengok di butik online beliau, ada menu maklumat yang boleh korang baca dari segi cara pembelian, syarat-syarat, lokasi butik, dan lain-lain. Malah, barang-barang yang dijual pun diletakkan pada menu-menu khas supaya senang untuk pembeli mencarinya. Menarik kan? Malah blog ini juga macam mesra pelanggan , mudah dan cepat! cewah, ingat orang je leh mesra-mesra. Tapi, kalau eDast dapat menceriakan blog eDast mungkin lebih baik kan. Maybe tukar layout yang lebih santai, dan ada ciri-ciri yang mungkin menarik lebih ramai blogger atau pembeli. Apa-apa pun JOM TENGOK  barangan wanita yang menarik di edast-onlineboutique

peace eDast

say PEACE!!

No Responses to “Segala Yang Indah Ada di BUTIK eDast”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: