sekilas
a simply life

Ni seme Nida punye pasal.

Kenal Nida? mesti la korang tak kenal…sebab dia ni officemate aku. Korang mesti nak tau kenapa aku sebut2 nama dia kat sini. mesti nak tau sangat ape minah ni dah  buat kan?

sbenarnya takde apa pun. Dia minta tolong aku download kan lagu. memandangkan kat sini seme url download lagu kene block…dia minta tolong aku. sebab dia tengok aku dengan jayanya berjaya memecah masuk url tanpa disekat. hahahaha…macam mana…? itu adalah rahsia kerajaan. tu pun ade orang dengki aku leh buka. siap nak salin ip address aku lagi. ade aku kisah? bukan satu keperluan pun aku nak download lagu ni. kadang-kadang jer.

well, ni seme Nida punya pasal. dia suh aku download lagu fevret dia…last-last lagu yang aku donlod tu seme aku dengar hari-hari kat opis ni. hehehe…kann aku dah layan lagu-lagu ko Nida.

kat sini aku nak share kat korang yang tak tahu la….mintak perhatian yer…yang tak tahu…kalau dah tahu…atau ader laman web yang lagi bagus untuk korang download lagu…tak diberi perhatian yer…sebab aku selalu guna laman ni je untuk donlod lagu. klau korang ader laman lagi bagus..leh jugak war2 kan kat sini. korang leh gi ke http://www.4shared.com untuk donlod lagu kesukaan korang. akceli, memang ada laman web lain untuk donlod lagu. macam-macam lar…

tapi ini aku…aku selalu donlod kat sini. so…up to u la nak donlod sini ke tak? takut la nanti ader orang kate…’eleh, banyak lagi laman web yang bagus untuk donlod, ini yang dia bagi’…atau maybe orang kate ‘ala, dah alma dah orang tak guna laman web ni’ so…? ade aku kisah…korang-korang la…

nama pun memberi maklumat…kalau tak nak, toksah ikut…ye tak..? macam yang pernah aku cakap kat entry sebelum ni…takyah ler percaya aku 100%…huhuhu…

ok…mau sambung donlod lagu…pastu nak men game…ngeeee…………!! sorry ar bos, dah u tak bagi kerja kat i..i men game lar…

sekilas : ader orang sibuk study untuk intebiu kat RISDA. Good luck!! nasib aku tak tahu lagi😦

No Responses to “Ni seme Nida punye pasal.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: