sekilas
a simply life

Sarapan pagi yang ditaja!

hoye…hoye…dah lah gi keje di hantar oleh My sis sampai depan office….lepas tu sarapan pagi hari ini pula di taja sepenuhnya oleh beliau…hahahah….

terima kasih ler kerana memahami adikmu ini masih belum gaji!! tapi rasanya….makan malam pun tiap-tiap hari semuanya di taja…muahahahaha…apa leh baut..itu lah untungnye menjadi adik kan…lagi pulak seorang adik yang masih single mingle lagik ni.

itu pun sebab hari kakak aku tak gi keje…kerana Zulfadhli kurang sihat…@ dlm erti kata lain dia pun macam malas-malas je nak gi keje.huhuhu….sabo jela kan.

Danial

Danial yang lengkap berbaju skolah. orang suh letak beg  dalam kete takmo.

Lepas anta aku, akak aku anta dia gi skola lak.

Iskandar

Tengok Iskandar, sibuk je nak pakai kopiah. mengikut je apa abang dier buat…

Milo ais

Milo Ais sudah sampai. ok, gambar roti canai tak sempat snap.

DSC04579

ini lah dia wajah orang yang belanja aku tu..

huhuhu…tu tengah pikir la tu, abis la duit aku ari-ari bayar tuk budak nopa ni…ade aku kisah? hahahaha…

sekilas : ari ni bosan weyh! men game lagi ler jawabnye.

2 Responses to “Sarapan pagi yang ditaja!”

  1. nanti dah bergaji jangan lupa belanja kakak kakak pulak ehh..haha

  2. ahaks…kakak kakak tu yang takleh tahan tu…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: