sekilas
a simply life

Hari ni masuk kerja rasa tension!

ader 2 sebab utama.

pertama : tak dapat dinyatakan.

kedua : pun tak dapat dinyatakan…

huahuahua…..! tapi aku telah nyatakan pada My Cinta sebab pertama tu. Terima kasih kerana memahami. sebab kedua tu, dia belum tahu lagi. kejap lagi la citer.

dan kesemua sebab itu datangnya dari tempat kerja. sebab tu masuk kerja jadi tension.  huhuhu…

Bukan apa, blog aku ni ada jugak orang kat sini baca. jadi, disebabkan takmo ader mana-mana pihak terasa…maka, tak dapatlah aku nyatakan sebab munasabab tu yer. ampun dan maap dipinta. Bukan berniat nak merosakkan hubungan sesama kita. tapi, aku pun manusia biasa jer.

lalalala….lambatnya nak tunggu berakhirnya minggu ni. ader 2 perkara yang aku nantikan.

pertama :duit gaji aku masuk

kedua : keputusan SPA keluar.

ha…dua-dua tu sama penting tuh….gaji kalau tak masuk, mau giler aku. Klu result tak dapat…adala frust menonggeng dibuatnya. AKu hanya mampu berdoa agar aku lulus temuduga tu. kalau tak dapat, nak buat camne kan. bukan rezeki aku algi al tu. ada orang lain yang berhak mendapatkannya agaknya. bersabar jela ye Norfa.

Okeylah….! aku nak pi pindah tempat gi PC sebelah Fazli. Nak men game…lagipun kat sini ader orang tido kat sebelah. karang mengganggu pulak kan kan kan sayang kan…betul tak sayang….?? tau, sayang tengah baca blog ni…so, i luv u la..hahahaha…

sekilas :  bukan banyak kerja pun, tapi macam tertekan plak! boleh tak?

No Responses to “Hari ni masuk kerja rasa tension!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: