sekilas
a simply life

Berjalan cuci mata…

julie tengah makan peace!

 

Now aku ada di central market…sedang bersama sahabatku bernama Siti Julizah…baru lepas lepak ngan linda tadi..lupa nak amik gambar ngan dia..pastu elpak ngan julie…tunggu dia abis makan….dan sekarang sedang menggunakan khidmat wifi yang ada di sini. diluar hujan sangat lebat….satilah dah ajak kitorang bergerak ke KLCC. ada ke patut ajak pi tengok wayang…patut tak?? hahahaha….

yang tak patutnya sebab nak tengok pisau cukur…huhuhu…yela…satilah support filem-filem melayu…go go…

hari ni juga ada perlawanan akhir Kelantan VS Negeri Sembilan. Abang iparku sanggup datang dari Kuala Lipis untuk emnyaksikan negeri kelahirannya menang!! gomo kelate gomo..hehehe…aku tanye a.zaidi apa maksudnya..”belasah” hahahaha…belasah jgn tak belasah…bagi kalah N9…padahal aku patutnya sokong N9 tuh..huhuhu…kampung aku kan…

Okla….nanti julie bising plak guna laptop dia ni…nak cau gi KLCC..nak ikot?? jom…jumpa di sana….

tata titi tutu…..

sekilas : berjalan..tapi duit takde!! takpe kawan2 ada…lalalala.

No Responses to “Berjalan cuci mata…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: