sekilas
a simply life

kepantasan menaip anda, cubalah.

waktu aku jenguk-jenguk blog akak aku, aku terbaca komen dia. ada la sorang blogger ni cakap kalau nak test kepantasan menaip dia bagi satu link, dan aku pun click. suka giler aku. aku tahu maybe aku tak lajus angat menaip. kalau aku melihat keyboard ni agak laju la..klau tak tengok , banyak jugaklah yang salah. hehehe…

http://malaysian-speedtest.10-fast-fingers.com/ —— sila lah click link ini yer…!

uji kepantasan anda menaip. selamat mencuba..

One Response to “kepantasan menaip anda, cubalah.”

  1. aq test eek. nun jauh di sana


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: