sekilas
a simply life

Happy Birthday!

Selamat hari jadi,

selamat hari jadi,

selamat hari jadi sayang,

selamat hari jadi….

fuhh…tiup lilin……..

birthdaycake2

Cewah….selamat hari jadi kuucapkan kepada Ahmad Fakhri Habib. Disebabkan my cinta nun jauh di mata, tak dapatlah berjumpa untuk pegi makan-makan ke…pegi jalan-jalan ker..huhuhu…sabo jela.

Malam tadi dah wish…dia kata “thanks cyg, ingatkan lupa tadi”..owh..mana boleh lupa! cuma lambat sikit je wish…maybe aku bukan orang pertama yang wish..but at least, aku wish….dan dia tetap no. 1..hehehe.

Doaku semoga dia dipanjang usia, dimurahkan rezeki, diberi kebahagiaan dunia akhirat…semakin kuat iman…semakin hensem, semakin kaya..owh…i like it..hehehe…leh kawen cecepat kalau dah banyak duit kan kan kan…cewah!

yang paling penting, dia semakin sayang pada aku..hahahahaha! ada ka patut? patut la kan…aku punye suke la nak doa ape…huhuhu…janji doa ke arah  kebaikan. ye tak?

 happy birthday

haaa…….besau tak? hehehe…..takde ape nak bagi….tepek jer gambar ni kat blog.abis citer kan..kuang kuang kuang.

Akhir kata, majulah sukan untuk negara.!

Sekilas : can’t wait to see him again and again and again..muahahaha

6 Responses to “Happy Birthday!”

  1. hahaha..toche2..tu gmbar masa bile eh? ktne? xingat..huhu

  2. gambar lepas reflexology..cuba ingat katne?

  3. kt tesco la ni eh..huhu

  4. yes my dear…

  5. ha.. semoga cinta korang kekal.. lalla

  6. TQ Adney…TQ jgk visit my blog…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: