sekilas
a simply life

anda masih dalam mood raya??

Selamat hari raya…kita masih dalam mood raya. hari ini aku ingin upload beberapa keping gamabr yang sempat aku amik sepanjang aku beraya sakan (raya pertama je sakan)…

takmo citer apa2 sangat…nak kasi korang tengok gambar jer. kalau ader pape nak tanya…sila tinggalkan komen ye kakak-kakak, adik-adik, abang-abang, pacik-macik, huhuhu…ada plak macik pacik nak baca blog aku. eh, En. Norman pun baca blog saya jugak ke?? huhu…mekasih yer, tak tinggal komen pun takpe En. Norman. smile..slamat hari ghaye, maap zahir batin…

DSC04348    DSC04355   DSC04333 DSC04329  DSC04321  DSC04304  DSC04283  DSC04310  DSC04320

ok…kebanyakkan adalah kamera henpon aku yer..jadi byk gambar aku la kan..itupun nasib baik Aisyah (anak buah) ada leh tlg amikkan gambar utk aku..kalau tidak?? haruu……nak tunggu kamera akak aku jela…huhuu.

10733_1214408353633_1031540167_30685274_3039128_n  with my cinta  10733_1214408473636_1031540167_30685277_7641334_n  10733_1214408553638_1031540167_30685279_6390175_n DSC04377  DSC04376 

ader gambar aku cilok dari fesbuk Julie…dan lain-lain dari henpon ku yang separuh sengal tu tanpa sebarang editing ye…huhuhu..

okla..slamat hari raya sekali lagi aku ucapkan…

One Response to “anda masih dalam mood raya??”

  1. hahaha..wah..da updet tu..hehehe..saya nk gmbr yg kat tasik putrajaya tuh..sent kt sy tau..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: