sekilas
a simply life

Ucapan selamat buat Siti Noraini Abu Bakar

Hari ini hari Jumaat, 28 Ogos 2009 bersamaan 7 Ramadhan 1430 H merupakan hari terakhir sahabatku Siti Noraini Abu Bakar menjalankan tugas di Bahagian Teknologi Maklumat, KSM sebagai rakan sekerja kami. ini kerana rakan kami ini akan memberhentikan dirinya daripada berkerja di sini.muahahaha…

Dia dah dapat offer untuk bekerja di UKM, Bangi daripada profesornya di sana. oleh itu, dia ke sana la kan…lebih dekat dengan rumah dia dan jangka masa bekerja pula lebih baik berbanding di sini.

Makanya, tiada lah lagi teman untuk pulang ke rumah bersama-sama memandangkan sebelum ini Ain yang menumpangkan aku balik ke rumah. Jadinya, kenala belajar-belajar menaiki bas pulang dan menanti kakakku Suhaila di KTM Serdang. Puas sudah aku membelek-belek di internet mengenai pengangkutan dari Serdang ke Bangi ataupun dari Putrajaya ke Bangi. Tapi,s ayangnya tiada satu pun pengangkutan ke sana melainkan naik TEKSI. gile ko…mahal la…orang lagi nak berjimat.huhuhu…

Tapi, dengarnya Abg Lan (suami Kak Ayu) ada offer motor kapcai dia untuk dibawa. okeyla daripada motor skuter besar milik Abg Zairy (abg iparku). tengoklah keadaannya bagaimana. aku pun masih belum ada lesen motor.hahahaha..berani lagi mau bawa yer…dah lah tiap kali balik keje ada road block kat area rumah akak aku tuh.

Oh ye..berbalik kepada cerita Ain tadi yer…Sempena dengan kali terakhirnya dia untuk bekerja di sini, maka ingin ku lampirkan wajah-wajah beliau bersama kami rakan-rakan ketika bekerja bersama-sama…sila lah ratapi..waaaaa!!! ekekekeke…jangan marah ye Ain ku cayang.

1

2

3

Semoga sepanjang kita bersama di dalam satu pejabat, tetiba satu kereta, satu jalan dan satu yang pernah disatukan….tiadalah simpan dendam ker, sakit ati ker..maaflah ye salah silap dan cacat celaku…huhuhu..halal la apa-apa yang patut di halalkan….Semoga sukses selalu. Amin…

sekilas : pusing memikirkan kepulanganku tanpa Ain kelak..weeeee….

No Responses to “Ucapan selamat buat Siti Noraini Abu Bakar”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: