sekilas
a simply life

Terima kasih kepada my sis Suhaila and her husband Zaire kerana melewatkan perjalanan ku hari ini…

nak tau pasai apa? pasai…cek dapat naik bas yang sangat indah…iaitu ‘sri indah’ dan dapat seat yang empuk….orang tak ramai dan tak sesak dalam bas tu…perjalanan menjadi semakin lancar.

ala..aku masuk keje pun pukul 830am…apa adahal keluar lambat dari rumah pun kan kan kan…hehehe…

aku dapat dengar panggilan hangit sampai habis..dapat dengar topik am krew hari ni aper…aku dapat tunggu bas sambil duduk kat bus stop tu..muahahaha….dan hari ni kerja aku takde sebab semalam aku dah abiskan semua file…lagi aku gumbira…

dan sepanjang menunggu bas…sampai naik bas…sampai aku dah turun bas on the way nak masuk ofis pun, aku telah melakukan aktiviti ini tanpa kebenaran tuan punya badan..hahaha..ada aku kisah???

DSC04178DSC04177

ini aktiviti aku time tunggu bas…time ni dalam kul 730am..kakak ni makin lama makin ke tepi….aku risau je kene langgar dek kete…tahu ler nak tengok bas…tapi kan bahaya tuh..kete seme laju-laju belaka. japgi tetiba akak tu pusing blkg lak time aku snap..muahaha…dia pasan tak?

DSC04183

 Ini dalam bas plak….aku duduk blakang sekali dan kat tengah-tengah…nampak tak lelaki yang tengah berdiri tu tangan dua-dua kat atas….dan nampak tak beg apa yang dia pakai…beg budak sekolah, harry porter lagik…tak silap aku depan dia tu pun bawa beg macam tu, tapi dia tak pakai dia pegang jer. dan kalau aku tal salah lagi..dorang ni warga Bangladesh kot..atau Nepal ke..atau yang sewaktu dengannya. Gile slumber jekan bawa beg cam gitu ke hulur ke hilir. korang rasa kalau aku bagi korang bawa beg tu, korang bawa tak dengan slumber macam lelaki ini…takyah korang la…aku bagi kat My Cinta pun belum tentu dia nak bawa..hahaha…MELAINKAN….okey…MELAINKAN…time tu korang ada bawa seorang budak…so, orang mesti kate..”oh, dia tolong bawakan budak tu punya beg” so..takdelah malu sangat kan kan kan..hehehe..

DSC04184

 ni time dah turun bas nak jalan masuk dalam parcel D…korang nampak tak lelaki kat dalam gambar ni…..saje je snap…hahaha..tapi sebenarnya aku nak cakap dia pakai baju besar dan seluar besar…semua nampak mengelebeh….seolah-olah dia ni dulu gemok..tapi dah jadi kurus…atau die pakai baju orang lain…dalam gambar ni tak nampak sangat lar…huhuhu…

itu je gambar yang aku amik…memory full…hehehe…

 okeylah….aku harap korang enjoy tengok gambar ngarut2 ni….dan segala kemaafan dipinta kepada mereka-mereka yang terlibat secara tidak langsung di dalam ini gambar…takde niat pun nak memalukan sesapa atau untuk sebarang keuntungan..sekadar untuk meluangkan masa aku sahaja…terima kasih!!!

2 Responses to “Terima kasih kepada my sis Suhaila and her husband Zaire kerana melewatkan perjalanan ku hari ini…”

  1. wah suka hati nya dia..pasni leh la dtg lambat2 lagi kan..ish3..ni la dia norfa..kalu bab komen org no 1.. xpe2 pasni bila pose da stat xbley da nk kutuk2 owg..hehehe..
    eleh..stkat beg hary poter ape ada hal..blh je nk bwk kemana2 pon..tapi mesti nek kete la..hahaha..
    -selamat menyambut bulan RAMADHAN..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: