sekilas
a simply life

apabila itu dinamakan kerja…

maka kerja la kan..takkanlah naik roller coster plak kan.

itu la, semenjak mendapat email dari Kak Ima, maka dengan itu wujud lah kerja mengadap pc seberapa lama yang boleh di office. kene check setiap nama sampai mata aku juling. kalau sesikit takpe..sebanyak yang mungkin plak tu. dahnya, sekarang puan Fazilah tu kata, minima satu hari untuks etiap orang adalah 500 nama…muahahha…kacang jer tu…!!

tak caya tanye Ain…kitorg dapat siapkan 1000 nama kan kan kan…ayong pun berjaya mendapat ranking tersebut. hehehe…itu belum tolak kalau tak main fesbuk, frenster, email dan lain-lain. tapi giler ko…kalau tak usik jadah-jadah tu semua…memang aku boleh mati kat situ. giler sunyi..dengan vendor-vendor kat dalam tu yang mempunyai keluarga sendiri..nasib baik ader earphone si Kamarul Ariffin. leh gak aku dengar lagu kat PC. kang pasang kat PC terus, ader jugak Pak Aji tu sound lagik sekali.

sunyi satu hal…mengantuk lagi satu hal. dan cara aku hilangkan ngantok dengan menyanyi lagu yang aku dengar secara perlahan ..kadang2 tak dengar lagu pun aku nyanyi…dan cara paling berkesan adalah mengunyah. pagi sahaja 2 bungkus kerepek aku dah ratah. bile lunch..perut dah penuh..lagi mengantuk…huhuhu

nama

aku baru habiskan satu file nama yang mempunyai lebih kurang 3000 lebih nama yang aku habiskan selama 3 hari….dan ada 2 lagi file menunggu.sabar ye nama-nama sekalian…akan ku sudahkan…

okla…jumpa lagi….

sekilas : skrg aku jarang updet yer….

3 Responses to “apabila itu dinamakan kerja…”

  1. hahaha..bagus2 bila da keje komitmen kena lebih so xde la masa nk update2 ni..ni belom kawen lagi..kalu da kawen lagi la xde masa nk bkk seme ni..muahaha..gumbira nya!!!

  2. apa plak…kakak org dah anak 3 pun masih aktif lagi blogging…fesbuk…bla bla bla…
    jangan dengki yerrrr…………

  3. tak salah update blog, kalau itu minatnye…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: