sekilas
a simply life

kesejukan melanda lagi di pagi ini

hari ini tak smepat dengar panggilan hangit kat hot fm sebab abg iparku itu sudah membawa kereta dengan lajunya menuju ke stesen bas. tapi, kerana kelajuannya itu, hari ini juga aku dapat seat..hehehe..tak payah lar aku berdiri sepanjang perjalanan menuju ke Putrajaya. Kaki pun tak sakit…

hari ini punch card jam 751 am…hurm…asik awal jekan..bila la nk lambat..hahaha…tapi hari ni tak tahu balik kul brape. tadi kul 9.00 am ada meeting pasal modul latihan untuk kami. Kata Kak Ena lepas ni bukan dia yang incharge kami tapi orang lain..tak tahu lar siapa. Tadi kak Shahima yang bagi penerangan tersebut tentang pemeriksaan kad pengenalan pendaftar.

lepas meeting tuh, disediakan makan pagi untuk kami…bukan rezeki aku lar tu sebab hari ini aku masih berpuasa. huhuhu…Esok hari last puasa..sabar ye…lepas ni leh gi brekfes / lunch dengan kengkawan ofis. hari ini juga, kak Shahima bagi id dan pasword untuk emel MOHR kami..tadi aku dah try buka..huhuhu..dapatlah email yang akak tu anta untuk meeting tadi..

dan pagi ini rasa sejuk bangat…sebab hujan kot kat luar…huhuhu…tadi nak datang ofis pun dah guruh di langit. smp Serdang tengok jalan dah basah…Agaknya sekarang tengah hujan..tak nampak luar..duk dalam bilik jer. Tapi dah standby payung, Kak Shila suh bawa. kang aku ni nak berjalan kaki ke stesen bas ke kan dah  basah..

Tadi My Cinta ada mesej cakap kelas dia kul 930am batal.huhu…tido lagi best. sian dia kene bangun awal2..aku plak jam 7 pagi dah mula menderingkan telefon dia. mana tidaknya..dia tak cakap pun hari ini kelas dia kul 930am. klu aku tahu jam 9 kot aku call dia. ari tu dia beriya cakap kelas ari-ari kul 730am..lepas ni awak kena bagi saya jadual lengkap ye sayang. memudahkan saya tidak mengganggu awak klu awak ader kelas nanti.

sekilas : aku dah teror main solitaire tau..hahaha

3 Responses to “kesejukan melanda lagi di pagi ini”

  1. wah da mula bekerja kew?pasni da xbosan lagik la ye..hehe..bagusla dtg awl,xdela kena berdiri cam bese tu..esk dtg awl ag eh..jadual nati sy email kt cyg..lupe la tu..keje rerajin kumpul duit beli kete tau..pasni xyah mntk tlg owg lagi..hehe..
    -teror kew? pasni leh la lawan solitaire ngan saya lak..miz u so much..!!!

  2. hurm…semakin hari semakin awal plak…
    sy dah dapat jadual itu…
    main solitaire mane leh lawan2..ntah pape ntah…
    miss u too..

  3. boleh je..kila lawan laa markah sape paling banyak..huhuhu…miz u 2 3 4..tata


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: