sekilas
a simply life

ayah di sebelah tengah main game, aku pula sedang melayari internet pada jam 1245 malam..muahaha

sedar atau tidak sudah hampir 2 bulan aku tidakbekerja..huhuhu

makan minum tido?? byk cantik…tolong mak lar…jaga budak, pi opis mak tolong mak lagi, oh yer..tolong kak shila meniaga pada hari Sabtu..tolong abang bawa kete die..hahahaha

semoga amalan ku diterima oleh Allah kerana saling tolong menolong….

dan sekarang tengah tolong My cinta siapkan report die..actually, dia dah siapkan repot tersebut, tapi aku kene double check repot dia…supaya takde error…dalam erti kata mengemaskinikan mana yang tidak kemas…

internet aku abg guna, so aharap2 dia akan membayarnye..aku pun takde sen nk byr…dengan bil tepon lagik..harapkan ehsan dari adik beradik dan of coz my luvly mother..huhuhu…

skrg guna internet ayah..hahaha..itu pun ehsan mak jugak tu..ayah duk main game…!

erm…sebenarnya skrg ni pun tgh on9 dgn my cinta..try bg repot dia ni by email, tapi tak dpt la sayang…file berat ker..atau internet lembab ker..atau…ah..apa2 la…

aku memang tgh cek repot tersebut..pastu jd takde mud sbb my cinta tak mo call..tu yg layan tenet..dpt tenet langsung lupe repot my cinta..hahahaha…padan muka awak..tp td my cinta dah call…mekacih sayang…ade sikit semangat..okelah…mau sambung itu kije..nnt tak siap ksian sama my cinta…

takde cerita menarik yang ingin di perkatakan melainkan ingin melaporkan…sekarang masih lagi sakit perut dan tekak terasa haus…kita minum duluuuu….bye!

sekilas : senggugut sebenarnya dari pagi tadi…! adoyai!

4 Responses to “ayah di sebelah tengah main game, aku pula sedang melayari internet pada jam 1245 malam..muahaha”

  1. hahaha..kesianya dia..xpe2, awk kan suke tolong menolong so xyah upah la ye..jimat2..hik2…

  2. no way!! dah janji….kene bagi upah…hik hik…standby je duit awk tu…

  3. kite pn xde mud gak..mnunggu kol dr mamat sengal yg x reti2 nk kol eeeiii gramnyeee!! (oit..apehal emo kat blog org ni?? emo la kat blog sndiri wakaka)

    same la bebeh..kite pn tgh x keje gak..nk dkt 2 bln kot huhu..tp xdela tlg org rmai2 cm u sbb sumerg pn sgt la independant..sume pn nk wat sndiri xde ruang pn nk nyelit tlg hehe

  4. takpe…emo je pun kat mane2…hehehe
    dari duk rmh membesarkan badan…baik buat amal jariah..hahaha….tk dpt duit pun tkpela…jnji ikhlas ye tak…
    jom kite sama2 cari keje…..dpt keje nnt bgtahu lar.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: