sekilas
a simply life

akhirnya, aku mampu menarik nafas lega setelah berpeluh-peluh untuk mengetahui keputusannya.

mane kan tidak, start dari 530 pm aku try masuk student portal untuk check result aku….akhirnya, dalam kul 8 lebih aku berjaya memasuki web tersebut.

Alhamdulillah….even, i’m not pass with the flying colours but i still proud to be myself coz sampai ke sini juga pengajian aku. dan aku juga bangga melihat rakan-rakan lain yang mendapat keputusan cemerlang…

tahniah semua terutama myself. =)

sekilas : ader orang kata, aku takde keje lain selain melayan internet, updet blog or fb sampaikan ader orang terasa.. p/s : yela tu kot..aku mane ade buat keje2 rmh, mkn tido je..pastu bagi arahan kat mak suh buat macam2…anak derhaka betul la aku…! =) masih terasa!

3 Responses to “akhirnya, aku mampu menarik nafas lega setelah berpeluh-peluh untuk mengetahui keputusannya.”

  1. alah… keputusan cemerlang ke xcemerlang xguna. yg penting bekerja cari nafkah. skang dah xpenting first class ke, second class ke, anugerah emas ke apa ke, sebab yg pasti sehingga hari ni, ada 60,000 graduan berdaftar yang masih mencari pekerjaan! hahaha

  2. tidak juga…ianya agak penting utk menentukan pelajaran kita di tahap mana, dan pekerjaan yg semacam apa yg perlu kita ingin cuburi, 60’000 graduan menganggur yg rata2 org melayu hanya malas mencari pekerjaan, menunggu bulan jatuh ke riba dan hanya mahukan pekerjaan yg sama dgn kursus pelajaran, gaji lumayan serta kerja mudah, realitinya, melayu masih malas dan suka hidup dgn alasan. pucuk pangkal hati, kalau keputusan bagus, pastinya agak senang utk memikirkan jalan selanjutnya! = )

  3. setuju dengan zura. jgn choosy. ape ade dpn mata sambar je dulu.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: