sekilas
a simply life

Akhirnya…hehehe =) surprise!!

Yesterday, aku ader ckp yang aku akan pergi kenduri kawen kawan aku…

jeng..jeng..jeng…

jam 1045am Linda sampai menjemput aku & Julie.

Kemudian, servis membawa kereta telah bertukar tangan. konon aku macam tahu sangat la tempat nak gi ni..hehehe poyo siut…

singgah rumah mak amik kad kawen dulu (ni sebab tak kompom la ni kat mane kenduri la ni) lagipun aku tukar baju sbb semua baju dah hantar balik rumah. huhuhu…

akhirnya…..sampailah ke lokasi perkahwinan si pengantin…

bersama ibu pengantin...hehehe
bersama ibu pengantin…hehehe

 

bersama rakan-rakan lain..linda n abg ajak tu..dia pun nak kawin tu.
bersama rakan-rakan lain..linda n abg ajak tu..dia pun nak kawin tu.

 

Jeng…jeng…jeng….!!!

 Nak tau pengantinnye?? ngeee……….lihatlah di bawah…

 

 

 

 

 

 

ini lah pasangan pengantinnya...Encik Mohd Haniff & Puan Khairina Akmar
ini lah pasangan pengantinnya…Encik Mohd Haniff & Puan Khairina Akmar
 
ha korang yang kenal Mamat ni mesti tahu sapa dia..huhuhu….so, lepas ni paham2 la yer…dia sudah selamat menjadi suami kepada isterinya itu….aku diberi kad undangan….jadi aku datang la…lagipun klu takde Linda, aku tak pegi jugak!! —no comment!! wakakaka…. =)
dah kenal dia, mesti tau prangai die..tu duk atas pelamin buat peace!!
dah kenal dia, mesti tau prangai die..tu duk atas pelamin buat peace!!

apa-apa pun tahniah di ucapkan kepada kedua mempelai…doaku semoga kalian bahagia hingga akhir hayat…

COngratulation =)
COngratulation =)

sekilas : bila turn aku pulak ni?

10 Responses to “Akhirnya…hehehe =) surprise!!”

  1. oo.. patut lah..

    fine….

  2. itu hari ahad encik sani…
    jgnlah slh fhm…
    adoi…susah nye la nk explain!!!

  3. hahaha..jawab jgn tak jawab…kecik hati kawan tu tak dtg majlis dia..huhu..selamat pengantin baru to mr. sani

  4. norfa dtg bwk perut je ke bwk hadiah sekali?
    bwk hadiah ape?

  5. aik? tak keluar ke komen nila, huhu buat sekali lagilah..
    1)tanye norfa dtg bawak hadiah sekali atau bwk perut je?
    2)ape yg paham2 tak paham laa..
    3) mudenye doktor tu..?
    4) knpa dia nmpak berisi dari pic2 yg norfa tunjuk kan sblm tu?
    5) bile nak ikut jejak langkah dia wakakakaka!

  6. komen nila y ats tu masuk spam..hehehe…nk godam ye?? =)
    1) dua2 skali..bawa perut y tgh lapar dn hadiah.
    2)paham2 jela..dia sudah berkahwin, kpd kawan2 yg kenal, jgnlah dikait2kan lagi…kdg2 budak2 ni nak cari bahan je tu…
    3) umur dia 25 tahun…kebetulan cousin my kwn skolah dulu..huhuhu kecik je dunia ni…
    4)gambar yg nila tgk tu gambar lama kot! norfa pun dh lama tk jmp dia..itulah pertama kali setelah 2 tahun lebih …
    5) insyaAllah…akan tiba masanya…tanye Aki la..hehehe

  7. “allo aki, bile lagi nak ikat bunge kat taman ni, dah lama sgt nmpak berdua2an, nmpak mesra dan bahagia, teruskan niat murni jgn nanti dirundung pilu tak berlagu, bukalah hati mu teruskan niat suci mu itu, lama2, kene kebas baru tau!” ok dah, dia tentu baca, dia tentu tahu, hari tak sentiasa cerah, maka cpt2 order payung kuning serta nasik minyak yek!

    jgn lupe jemput nila!

  8. muahaha….insyaAllah nila..nnti die baca..
    jgn risau..nnti jmput punyela…

  9. haha..ktorg tgu nila naik pelamin dlu baru ktorg nek..hik3..kt hanya merancang…ALLAH yang menentukan..insyaALLAH masa nya kan tiba jua nanti..

  10. huhuhu….bila la kan masanye tu kan kan kan..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: