sekilas
a simply life

apabila seorang kawan tiada

huhuhu…tadi Satilah baru SMS aku. dia telah selamat tiba di kampung halaman — Jengka Pahang… Alhamdulillah..selamat sudah sahabat ku itu…

now…aku ada di rumah..masih di puncak…bored!!

baby pun tahu nak buat muke boring..anak sapo la ni?
baby pun tahu nak buat muke boring..anak sapo la ni?

Sue balik Serdang, Anira kursus smp Ahad, Mira baru je keluar.then, kejap lagi Julie plak nak dating ngan bf dia. iela..dah terang2 la aku ckp dah balik kampung.

aku di rumah keseorangan…

takde teman nak sembang…

i will miss you my friend…oh Satilah…mengapa pulang terlalu awal…?

we all get bored from time to time
we all get bored from time to time

-end-

sekilas : my cinta pun takde berita =(

No Responses to “apabila seorang kawan tiada”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: