sekilas
a simply life

Aku tak tahu nak bagi tajuk aper untuk entry aku kali ini, tapi aku dah jadi risau tahap yang amat sangat!

hai semua.

enrty ini tiada tajuk yang sesuai. aku cuma nak share dengan korang semua pasal kerisauan aku ni. aku sepatutnya menghantar tesis pada hari Jumaat ini. aku dah siapkan final draft dan perlukan semakan daripada Encik itu untuk keputusan ok atau perlu diperbetulkan lagi sebelum aku hantar gi kedai nak buat hard cover. dah la mesej aku tak berbalas. tahu2 dia mesej dia akan ada sini pada hari Khamis. tak ke naya keje camtu. aku nk tggu dia check lagi. nak betulkan kalau salah lagi. nak gi hantar kedai lagi. nk tggu 2-3 hari siap lagi. nak pi cari dia balik dpt signature lagi. nak cari dekan dptkan signature die lagi. pastu baru dapat hanta. berapa hari akan mengambil masa.paling2 tidak pun 4 hari. adoyai…

gambar ini tiada kaitan dengan entry ini tapi kalau tengok gambar kami berdua ini aku jadi suka..huhuhu...takpe la encik, nasib baik saya ada my cinta pengubat duka lara
gambar ini tiada kaitan dengan entry ini tapi kalau tengok gambar kami berdua ini aku jadi suka..huhuhu…takpe la encik, nasib baik saya ada my cinta pengubat duka lara

 aku ingat mungkin aku sorang jer mempunyai masalah ini, tapi ada jugak pelajar lain yang akan menghantar tesis ini lambat. itu aku tak pedulik la…sebab aku dah bersedia awal sket dari dorang ni. tapi kenapa aku kene jugak macam yang lain. aku jadi pening dan bingung memikirkannya. lepas aku dapat mesej dari Encik itu, aku reply bolehkah aku menghantar melalui email untuk dia semak walau di mana dia berada tak kire la…sebab sekarang ni, dia tak bagitahu aku pun last week dia nak gi memana. waaa…..tapi itu pun dia tak balas mesej aku. senyap jer…ape punye pesen ntah dia ni. naik geram plax…nasib baik la encik ini nmpk ala-ala ensem sket..sket jela…

tapi, ensem lagi My Cinta. macam hero gitu...hehehe...boleh jadi hero remaja kan kan kan...miss him so much!!
tapi, ensem lagi My Cinta. macam hero gitu…hehehe…boleh jadi hero remaja kan kan kan…miss him so much!!

 

tak kira la siapa yang lagi hensem sekarang ni. tapi macam mane aku nak selesaikan masalah aku ni. aku tanya My Cinta, dia kata hantar je by email. at least kita mencuba mencari penyelesaian supaya dia dapat semak lebih awl tesis tersebut. hurm…aku pun mengambil keputusan hantar jer email kat dia. tapi ayat yang aku tulis dalam email tu takdelah desak die suruh baca tesis aku tuh. entah2 dia pun dah naik bosan menatap tesis aku (dia tatap ker…bab 5 aku pun tak semak2 lagi smp skrg). ayat aku masih berlapik la..klau2 dia faham kata2 aku itu dia akan membacanya. tapi kalau tidak…alamatnya takdela jang oiii….

perut pun tengah lapar ni..marah-marah pun tak guna. baik aku makan jer...
perut pun tengah lapar ni..marah-marah pun tak guna. baik aku makan jer…

 

tapi yang ni lagi sedap. sebab yang ni aku punye. hehehe..tadi tu My Cinta punye. kami breakfast bersama-sama di Genting Highland. mak aih jauhnye nak breakfast. huhuhu

tapi yang ni lagi sedap. sebab yang ni aku punye. hehehe..tadi tu My Cinta punye. kami breakfast bersama-sama di satu pagi yang hening huhuhu

 

 Tapi kes aku ni mungkin tak naya sangat lah…ader member aku, lagi plax. dia dah siap buat hard cover. dah dapat tandatangan penyelia dan dekan. pi hantar kat ofis tetiba, ofis call dia suh amik balik tesis die…alasannya, tajuk tesis dia sama dengan orang lain. tak ke haru mendengarnya…salah sape kalau sama?? salah sape?? sedangkan dia dah tangguh tesis ni smp bawa ke sem satu lagi. maknanya 2 sem dia uruskan tesis ni. takkan lah sama dengan orang lain. maknanya orang lain tu la yang cilok tajuk die. lagi satu bukan ker ade Encik yang selalu tegur2 pasal tajuk kat student2 ni. nape dia tak tolong double check kan tajuk dak2 ni. pelik tul aku…mustahil la die tak prasan. kesian kat dia..tapi aku tak tahu la cerita selanjutnya….apa jadi kat tesis dia pun tak tahu dah…harap2 dia lepas.

daripada aku amik kisah hal orang, baik aku pikirkan diri aku ni. erm edit gambar bersama my cinta lagi best..bila lah mau jumpa dia lagi...kerinduan semula.. huhuhu
daripada aku amik kisah hal orang, baik aku pikirkan diri aku ni. erm edit gambar bersama my cinta lagi best..bila lah mau jumpa dia lagi…kerinduan semula.. huhuhu

 

Erm….aku tak tahu dah ni nak buat aper…tesis dah siap tp tkleh buat hard cover sbb tk dpt kelulusan penyelia lagi. kang kot2 dia ade benda nak suh aku ubah..haru plax aku….tak nak lah score sikit2 subjek ni…byk tu jam kredit. dah la aku ader subjek animasi lagi yang aku risaukan…kelas kritikan lagi..ayoooo….semua tu dh mcm killer subject plax utk aku…huhuhu….

okeyla..bertemu lagi di lain hari….bye-bye.

sekilas : hujung minggu ni mau pergi PD dengan abg. jadi baby sitter la plax..huhuhu

9 Responses to “Aku tak tahu nak bagi tajuk aper untuk entry aku kali ini, tapi aku dah jadi risau tahap yang amat sangat!”

  1. wah..kecian nya dia..ape la encik awk tu kan..xkan dia xpaham keje dia..huh..nasib bek ada ur cinta..jeles nya..kim salam kt ur cinta ek, ensem la..hik3..jgn marah..caiyok2..

  2. pegi oliday tak jak kwn2 pon..xmo kwn..

  3. dah upload kew..hehe..smartnya dak laki tu..hehe.. tenkiu2..

  4. dua kilas, tiga kilas, empat kilas…..

    nak kene ni!!!

  5. hai..nice blog ha..i’m new viewer here.. if u have a time come & visit my blog..

    send my regard to “ur cinta”..kih3..

  6. yes putera…i will visit ur blog..but how do i know becoz u didnt give any address to me… =)

    and sound like u know my cinta…bahye ni..hahahaha…will send ur regard…

  7. emmm…….cukup x suker org ambik gmbr tunjuk rokok……
    so…please be alert yek………..

  8. lor..nak wat camne…!! dah time snap ader rokok…nak alert psl ape plax..huhuhu

  9. ish3..ini ke dia? hurm..no komen..be alert next time k..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: