sekilas
a simply life

Selesai seperkara itu

Alhamdulillah, tadi aku dah selesai presentation tesis ku di hadapan panel-panel yang baik hati..kuikuikui…Waktu present tu debaran yang aku rasa tak begitu kuat sebabnya bila aku melihat panel-panel yang baik hati itu memberi pendapat dalam nada yang begitu menyenangkan.

aku kena tukar tajuk yang lebih direct…then maybe kena tukar objektif aku yang pertama. Cuak juga ketika aku kena tegur ngan panel-panel. and thanks kepada Encik Khong itu yang sudi hadir melihat presentation aku…itu pun sebab aku mesej dia tanya datang ke tak? kot tak…maybe dia pun tak tahu dan tak datang.huhuhu….

dsc_0113   dsc_0114

dsc_0122

 

lepas present thesis…lepas ni aku kena pikir nak presenta animasi plak. kena siapkan model and capture sebelum hari jumaat. coz hari jumaat aku kena tunjuk progress…

hari ni boleh berjimba2…sebab esok kena buat animasi.. =( teruk tul aku ni…..

okeyla…klu My Cinta baca…nak cakap…i miss u like crazy!!

 

sekilas : bersyukur…

2 Responses to “Selesai seperkara itu”

  1. aiseh…rindu study moment ar…

  2. eceh…..boleh je klu nak belajar lagi…ilmu itukan luas…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: