sekilas
a simply life

Selamat Ulangtahun Sayang

kepada siapa??? kepada adik sedara aku Fazreen ngan anak buahnya Aziana (betul ke eja) a.k.a kakak sudah..hahaha…

hari Ahad lepas, Lipan mintak tolong aku untuk drive kete dan anta die gi shooting kat KL. so, aku takde nak buat ape…boleh la folow. tapi, takkan la aku nak melepak kat sane tggu dorg shooting kan..bukan aku dapat duit pun…dorang yang dapat.hahaha…jadinya, aku cakap ngan Lipan aku nak balik rumah aku kat Pandan. nnti kalau dorang dah abis, call la aku suh amik dorang.

Aku pun balik ke rumahku syurgaku. kebetulan plak Atam jemput datang rumah sebab buat makan-makan sempena harijadi anak dan cucunya…ramai gak la yang hadir, Acik Ah, Pakteh, Paksu, Pak Lang Rosli, Kak Uda, abang, dan lain-lain. sbenarnya malas aku nak taip..hehehe.

banyak tau makanan ka rumah dia…ader nasi ayam, soto, spagheti goreng, pulut…erm…ader lagi kot..tak ingt…

Aku gi dapur yela…nampak akak sedara aku tengah basuh beras ke ape ntah…snap la gambar dia..tapi guna camera hp faham-faham jela ek…takde la cantik macam camera dia..ekekeke…

kak-ayu

lepas tu, pi depan…makan-makan. dan acara memotong kek…erm..sedap wey..rugi korang tak datang..hahaha

kek 

kek kat atas ni macam pakej la untuk semua…sebab tu ader banyak nama..sonang!!

anak-anak

selamat ulang tahun sayang…..cewah!! cam lagu Imran Ajmain plak ni…semoga kalian semua membesar dengan jayanya…kuikuikui…tahniah!!

sekilas : besday aku ader orang nak belikan kek tak?

One Response to “Selamat Ulangtahun Sayang”

  1. waa……….nak kek!!!!!!!!!!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: