sekilas
a simply life

aku ada kerna kau pun ada

2 hari lalu, aku mengisi masa lapang ku bersama keluarga dan juga My Cinta. Sabtu Lepas, My Cinta balik Klang sebab malam itu kononnya nal melihat kegelapan di Kuala Lumpur.huhuhu…

Kami mula berjalan sekitar jam 4 petang. Mula-mula ke PAS, sebab nak beli ink refill untuk printer kat rumah. Yela, ader printer tapi takde ink pun tak guna jugak kan. jadi untuk persediaan awal, aku beli 2. share skali ngn iela. lepas beli ink, kami berdua pergi karaoke..!! abis 10 lagu jugak la…pastu, menjelang malam pegi la kami ke dataran Shah Alam. Tak sempat nak gi KL. lagipun kata My Cinta..jauh..huhuhu…malas nak ke sana.

tapi kawasan Shah Alam tidak pula memberi sokongan untuk Earth Hour tersebut. Jadi, My Cinta rasa bosan di situ. Lepas melihat kegelapan yang tidak jadi di situ, kami bergerak pula ke Tesco Shah Alam untuk membeli barang-barang dapur rumah aku. Thank You sayang, sebab temankan i…cinta sama kamu!

we-sing-a-song

Semalam…rupanya My Cinta belum balik lagi ke Perak. so, pagi itu My cInta datang jemput aku. Kami pegi pejabat pos sebab nak post resume ku…maklumlah, menjelang beberapa bulan nak abis belajar ni. (InsyaAllah, doa-doakan la ye).  kena la berusaha mencari kerja bermula sekarang. ye tak?

lepas tu, kami pegi makan..err..actually, aku aje kot yg makan. sbb My Cinta dah makan kat rumah. Gi makan kat Rafi Bisto kat sek 13, Shah Alam. AKu makan nasi putih ngna lauk kari huhuhu…lepak jap sambil tengok WWF.. hahaha boleh tak camtu? selepas tengok Triple H bergaduh ngan Undertaker..kami pun bergerak. Ingat nak balik, rupanya My Cinta bawa gi Cineleisure…tengok wayang rupenya…kami tengok citer 12 Rounds.

wayang start kul 2.20pm..be4 dat kami layan 3 lagu karaoke…mesti nk jugak kan..hahaha…then, tengok movie…best gak citer tu. ader banyak action ek..lepas tgk wayang gi makan kat kedai mamak juga. restoran D’Kayu kat Tesco Damansara tu. then…pulang!! malam itu My Cinta bertolak pulang ke Perak. kerinduan lagi sama dia…entah bila dapat bertemu lagi…

rindu-sama-dia

sekilas : Insan ini adalah antara sumber kekuatan ku!

No Responses to “aku ada kerna kau pun ada”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: