sekilas
a simply life

bla and bla…

 

abcd0001

En. Ezwan sedang ajar bounce ball…aku?? tgh buat la tu….

 Sepanjang kelas animasi pagi tadi, aku berharap sangat waktu berputar dengan cepat. Rasa bosan.. dan paling penting MENGANTUK sangat-sangat…semalam tidur dalam kul 2 jugakla..tapi bila dah sampai rumah aku tidak pulak terus beradu di atas tilam. Masih boleh membuka laptop dan meng’updet’ blog

Erm…hari ini aku rasa takde mood betul dalam kelas. Apa en. Ezwan cakap pun aku tak dengar. Sesekali main YM dengan Anira pastu ngan Azizul dengna rambut pacak dier tu. Pastu aku men sms dengan kakak aku…

“Wei bdk, jgn ko lupa bw intenet ngan laptop. Aku nk pinjam. Ko blk kan, ko duk ar umh akk jap, jg Danial. Hahaha”

 

Sukahati dia je nak suh aku jaga anak dia..ingat aku balik bercuti panjang agaknya…Tapi pasal internet tu, aku try ckp ngan dak-dak ni…nampaknye macam dorang resah gelisah jer..Iela smp tak nak kawan ngn aku la gamaknye..hahahah…yela…aku tak bawa……huhuhu….kesian kat iela nanti..nak buat saimen ye..ekekeke…akak aku tu pun satu…dah berpantang tu buat cara pantang jela..nak internet la plak..sekeh kang!!!

InsyaAllah, kalau takde ape-ape hal malam ni aku balik Pandan. Hehe..seronok plak..sebab balik nanti bukan balik saje2..tapi jumpa ngan mak ayah (padahal siap leh webcam lagik) dan anak-anak buah aku yang ku sayangi….Kak Ida balik KL hari ni…esok nak bawa anak-anak dia gi tengok Upin & Ipin kat KLCC.

klcc8am

KLCC ini lah yang bakal ku jejak kaki esok..huhuhu

Klu ader kesempatan nak gi rumah Kak Shila la tengok anak buah ku yang baru ini…hehe camno la muke dier…ader mcam aku tak..hahahaha!!!

 

 

No Responses to “bla and bla…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: