sekilas
a simply life

ku ditinggalkan keseorangan

13/2/2009 11:22 PM

Now ada kat bilik. Lonely. Housemate semua takde. Julie shooting, maybe for 3 days and stay kat Kuala Selangor. Satilah, pergi KLCC diz morning jumpa kak Ngah. Then, dia terus balik kampong. And me, stay kat Puncak Perdana just do wut I wannna do..huhuhu… Nape aku tak balik rumah jugak?? Biasala jawapan aku..kalau takde orang nak datang amek aku, memang tak balik la (gaya orang yang malas naek bas) huhuhu..lagipun, tak urgent sangat. My Cinta suruh call abang datang amek kat sini. Tapi, macam menyusahkan je.so, better dok dendiam kat Puncak ni and do any assignment..

Antaranya ialah

  • Individu assignment critical writing : kene buat close analysis satu babak dalam movie yg aku tengok time screening. aku pilih cerita Misery. Mula-mula aku ingat nak buat filem Taare Zameen Par, arahan Amir Khan tu. Pastu bila teringat filem Misery, macam lagi best je nak buat analysis dalam citer tu.
  • Group assignment critical writing : kene kaji pasal visual style dalam 2 filem arahan Zhang Yimou The Road Home dan Not One Less
  •  Individu assignment animasi : Living Room_snap 6-12 picture dari hasil yang telah disiapkan, City dari 3Dmax, dan proposal untuk final project. Final tu untuk group, tapi aku decide buat individu sebab takde sape offer aku masuk group dorang. Maklumlah aku kan menumpang kelas je..
  • Thesis : still dalam proses mengedar boring kaji selidik…dunno how to start…no ideas… Tonite, aku takde ape-ape rasa nak buat semua senarai di atas. Aku just nak donlod movie Misery and maybe will start to watch again dat movie 2morow..

Tadi gi screening, malam ni citer City of God…very good movie la..Cuma, movie ni dah banyak kali tengok since mula-mula aku diperkenalkan pasal filem kat fakulti ni..memang filem ni top di kalangan pensyarah..peace! and sorry to En. Norman, aku, Jijan and kak rozy keluar awal sebab lapar…jangan marah eh!

Tak banyak nak cerita…lepas ni aku rasa aku tido je kot. Takde teman nak bersembang..My Cinta pun kene tido awal, esok nak keje..tadi dah gayut ngan die..okla, jumpa lagi next entry…c yaa!

sekilas : tak cukup tido..nak tido awal hari ni.

No Responses to “ku ditinggalkan keseorangan”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: