sekilas
a simply life

hancur hatiku

konon2 aku ni nak tunjuk pandai sendiri..tp padan dgn muke aku.
aku tak tahu plak caranye nak format D camne..aku pun buat cam bese..penyudahnye segala file yg aku transfer kat C lesap utk selama-lamanya termasuk la segala saimen aku yang terkini…
aku menjadi keras kejap depan laptop emenyaksikan laptop aku kosong macam baru beli..hahahaha

nasib baik tesis bab 1,2 dan 3 aku dah email kat email aku sendiri. at least takdela aku nak menaip smeula benda alah yang panjang lebar tu kan.
tapi yang lain2 tu memang tk dpat di selamatkan…rujukan2 yang aku susah payah cari ekne cari lagi sekali…then gambar2 aku..aisey..banyak sgt gambar aku waaa…..gmbar ngan family, kawan2 ngn si dia…hilang camtu je..baek tak yah simpan kalau nk bg hilang…takde dah kenang-kenangan nk buat senyum sorang2..huhuhu
movie2 yang aku baru amek dri lipan, jijan n parpu pun terus hilang..game..ye game utk menghilangkan rasa boring aku..dan lagu yang berpuluh2 lagu tu..hilang jerk…

adoyai…pastu nak kene donlod balik seme software, driver lagik…tensen…file animasi aku pun ilang..penat je buat!

tapi nak buat camne..itulah hakikatnye…aku terpaksa menerima bahawa semua dokumen aku telah hilang akibat perbuatan diri sendiri..padan muke aku!!

3 Responses to “hancur hatiku”

  1. sy pon pernah kena mcm tu.. yg teruk nya, semua gambar saya since skolah sampai la keje ni, abeh lesap.. nyesal tak sudah… gambar dengan arwah ayah sy pon dah takda… bukan sebab sy format laptop tu, tp sebab hard disk dah rosak… jom nangis sama2.. hehe

  2. bagus la, taklah sambil chat smbil main game, atleast concentrede la sikit masa chat tu, huhu, nila doakan moga2 taklah norfa download lagi game2 kejadah tu, pastu leh chat ngan nila lama2..amin~ (bukan amin bahagian kewangan ok~!)

  3. pirate ~~ mesti rasa sayunye sebab semenya hilang..huhuhu
    nila ~~ oh tidak…!! game masih boleh di donlod lagik hahahah


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: