sekilas
a simply life

aha..ini yang nak citer

last week bila aku balik rumah time cuti raya tu keje aku dok buang pape yg patut kat rmh tu..tapi mmg byk tk patut aku simpan gak. sayang sangat..kadang2 tgk ader sumthin yg bernilai di mata aku — konon2 mcm intan permata la, bersinar je..huhuhu

then, susun2 buku dan belek2 album gambar…comel jer gambar budak kecik ni…

adik-comel anak-emak

pastu bile renung-renung..budak ni aku rupenya..hahaha..dah besar pun comel jugak. memang agak menarik untuk dikenang..hehehe.pastu aku mengamati lagi gambar-gambar lama ni..even dulu rumah kami rumah setinggan jer..tapi bersesuaian la dengan zaman itu..kami memang nampak happy! (aku memang tak ingat la saat-saat ni)..if my sis suhaila read my blog..y not u explain wut happen gambar time tgh makan-makan…sbb aku klu bley nk jawab camni jer…akak aku ngan abg aku jeles aku bergambar…dorg pun nk enterprem..hahahaha…another pic kt bawah ni gambar aku ngan angah..nmpk sungguh tu seorg abg menjaga adiknye..hehehe

makan-timewith-angah

entry kali ini rasanya aku just nak senyum sorang-sorang dan tengok gambar-gambar aku time kceil yg comel ni..hehehe…

kene-dukung duduk-depan

makan-time2 melaka

look..comel kan budak yang ader ka belakang ayah die tu kan…hehehe…

skirt-hijau 

yg atas ni plak gambar ngan wan aku, kak ida, mak, kak shila, acap, kak ayu and…lagi sorang tu saper eh…?

 

sekilas : senyum je..hehehe

 

9 Responses to “aha..ini yang nak citer”

  1. haah la.. comel la… bluwekkkkk

  2. takyah la jeles =)

  3. Oit…oit.mana ko dpt yek gmbr tu…..
    asal aku x pernah jumpa bila time kemas bilik ko..
    nampak sgtla bilik itu penuh ngan sampah sarap…….
    muahahaha……

    hahaha………..
    ko ingt aku ingt ker apa yg terjadi pada 20 thn lepas hah??
    tp yg nyata masa tu ayah sesaja jer ambik gmbr….
    maybe nak habiskan KODAK FILM kot……

    yg seblah wan tu, kan NENEK kak ayu…..

  4. ekeleh..nmpk sgt berkemas cari brg kak shila jerk…
    ala..nk amik copy jer ar..ape ada hal…

    ooo seblah wan tu nenek kak ayu ekr? manola den tau..huhuhu

  5. cantik dan comel, memang tak sangka kan kalau2 di fikir balik akhirnya kita jadi seorg yg tak di sangka2 skrg, dan kalaulah kita tahu ape yg akan terjadi dan bakal terjadi, pasti sesetengah perkara tu kita tak buat dan tak akan sekali2 buat, itulah kite…

  6. yup..agree with you nila..
    harapnye perkara yang tak sepatutnya kite buat tu pun menjadi salah satu pengalaman utk masa akan dtg..=P peace!

  7. OOOIT..
    Nopa..tu arwah nenek la…
    Mana ko jumpe gegambar lama ni..
    PEnuh syahdu dan kesayuan..

  8. Sila masukkan alamat blog I ye!!!

  9. ader dalam arkib nopa ye kak ayu..
    camne nak add tak tahu url nyer?
    nnti nopa tnye kak shila okey…and link kan sayer ke blog kamu juger…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: