sekilas
a simply life

tag : i can’t stand

 

encik sani yang hampeh telah mengetag aku balik dengan title yg sama..adoiyai!! ghaso nak pitam jer dapat tag camni..

 The rules : List at least 5 things & tag your friends…

 

1. I can’t stand bila ada orang tag benda yang sama byk2 kali…tapi disebabkan benda ni dapat menghiburkan aku jugak..boleh jela..huhuhu…

2. I can’t stand bila dah janji tapi lupa…kalau sempat batalkan last minute ok lagik..tapi ini terus lupa plak. tensen tul..

3. I can’t stand bila kene beratur panjang-panjang…kat kaunter tiket wayang ker, kat bank ke, pejabat pos bla bla bla….sebab-sebabnya penat la nak kene berdiri. (tp sib baik byk kaunter dh guna nombor)

4. I can’t stand perebutan menaiki kenderaan awam…sebab-sebabnya kalau aku dtg dulu mesti aku kene naik lambat..(mungkin sebab aku tak reti berebut) pastu bau toksah citer la…Pagi-pagi segar jugaklah…tp kalau dah petang balik keje…adoiiii byg la camne…

5. I can’t stand bila ader orang kata muka aku macam rita rudaini…hahahaha…macam poyo je bunyi nye…tapi betul wooo….

moral of the story…jangan tag sape2..hahahaha

No Responses to “tag : i can’t stand”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: