sekilas
a simply life

Tak Mungkin Melepaskanmu

by Dygta

Mengartikan dirimu di dalam hatiku

Betapa ku sesali adanya dirimu

Haruskah ku bertahan demi cinta ini

Yang tak mungkin

Andaikan saja ada keteguhan hati

Tuk membuka kembali jalan cinta ini

Biarkan ku menanti semua janji kita

Sampai batas waktu mengakhiri

Dan tak mungkin untuk kita bersama

Di atas perbedaan yang slamanya mengingkari

 

Dan tak mungkin bila ku melepasmu

Sungguh hati tak mampu

Mengertilah cintaku

Dan tak mungkin

Semestinya tak ada yang memisahkan cinta ini

Karna hanya dirimu satu cintaku

Mengertilah cintaku

Percayalah cintaku

Apa mungkin…?

  

Huhuhu…aku tengah buat tesis…sambil-sambil tu terasa jiwang-jiwang plak. Ermmm..terbaca shoutout member aku “semoga insan itu diberi petunjuk…” tak semena-mena aku terasa pulak!

dem…hati dah ler gundah gelana esok nak anta chapter 2..tapi mcam gampang lak perasaan ni. Si dia dah tido..kepenatan keje agaknya. eemm..sejak si dia di Perak jarang jugaklah dapat berbual panjang.

paham ler kot keje…huhuhu…yela aku plak ader kelas malam…so kadang-kadang time yang ada kejap jer. takmo ggu tido si dia. mesej jela jadi penghubung…

thinking….now still thinking…

adoyai…camno ni? sape nak tolong aku.takde idea ni nak menaip tesis ni. (taip blog banyak plak..laju lagi)

sekilas : mengimbau kembali…

No Responses to “Tak Mungkin Melepaskanmu”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: