sekilas
a simply life

tag 11 januari dari Piratesssss

aku tak perasan tag ni…ada nama kau.cet! lama dah tak kene tag…tapi dek kerana pirate ni aku buat jugak (walaupun terpaksa..hehe)

10 perkara pasal pirate??

1. tak tahu dia tinggi mana? sebab tak pernah jumpa agi kan.

2. muke dia chubby-chubby..comel tu..

3. dia dah ada my.sayang.com…

4. dia nak kawen…

5. saya cuma tahu nama dia Sani jer tatkala di amemberi no pon kat saya dan saya persoalkan “nak panggil pirate ke?” =)

6.dia suka baca blog (kot tak takkan dia masuk blog saya kan)

7. dia suka tulis blog (kot tak dia takde blog, ini dah kira tak tahu nak tulis ape ni..)

8. dia seorang lelaki.

9. dia suke pegi pavillion tengok wayang….

10. dia pernah tengok wayang gold clas..tiket  RM40 satu..hahahahaha..

 

Novel Kegemaran

erm…time skolah aku meman gsuka baca novel…kegemaran tu tak tahu la..tapi dulu-dulu suk ahadiat akashah punye novel..tajuk macam-macam ar…tak leh nak senaraikan dah lupa..huhuhu..sekarang suka novel tulisan Dr. Tuah..ada motivasi..(buat masa ni..takde lagi aktiviti membaca novel)

5 benda kesayangan saya

1. Laptop (baru beli wooo…)

2. Handphone (walaupun saya sering menjahanamkannya dengan membiarkan ia terjun dari atas meja ke atas lantai)

3.wallet (even takde duit pun, tapi wallet tu sangat berguna buat saya)

4. Jam tangan (pemberian si dia di hari jadi saya =) thanks you cayangku)

5. semua kepingan gambar yang saya miliki (tidak kirala ia ada di dalam laptop/cd/pendrive/di dalam album/ bersepah di atas lantai/dsb tapi mesti ada muka saya ar kan…)

Saya nak tag orang-orang seperti di bawah:

1. Attila Razmie

2.Julie

3. Azmir

4.Kak Shila

only them….thank you

2 Responses to “tag 11 januari dari Piratesssss”

  1. nak jawab balik leh?
    huhu

    1. tinggi 173cm.. tp doktor kat satu klinik di bangi tu ukur salah.. ada ke 167cm je? rosak akhlak ke hape… huhu
    2. comel? hmm.. no komen.. wakakakaka…
    3. aaa.. itu tull..
    4. bulan 5 ni.. nnt jemput dtg tawww…
    5. huhu.. no fon tu untuk tujuan Microsoft Office 2007.. kamu ingatkah? hehehehe
    6 & 7. tak tau nak reply ape.. betul la tu kot.. cuma kekadang malas je nak melayan blog2 ni..
    8. itu sudah pasti.. Jbtn Pendaftaran Negara dah confirm kan..
    9. eit.. mane penah tgk wayang kat pavillion.. eh, kat situ ada wayang eh? huhu.. gi pavillion cuma kalo perasan kaya je..
    10. sekali tu je. tu pon sbb norfa baca dlm blog sy kan? hihi

  2. susah-susah je balas blk..huhuhu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: