sekilas
a simply life

untuk Azmir

tadi online dengan azmir. ingat nak send pic kat dia. tapi ym dia tak boleh terima file dari aku. share picture pun takleh. jadi dia bagi email dia kat aku untuk send pic tu.tak berhasil jugak.

akhirnya kau membuat keputusan untuk meng’upload’  pic tersebut hanya untuk tatapan Azmir (sape suh takde facebook) cam takde kena mengena je kan…

rakan kelas

dear azmir…aku just nak tunjuk kat kau gambar kau time ni camne…

begitu berbeza dengan keadaan kau hari ini..

aku memang takde dalam pic ni sebab aku yang amik..hehehe..

semoga gembira azmir.

sekilas : semakin tensen

2 Responses to “untuk Azmir”

  1. tq norfa…. really appriacate… =)
    ha’ah la, lain giler aku dulu… tapi apapn, ada persamaan aku dulu n sekrang iaitu aku tetap hensem… =p hahahaha

  2. well…segala bentuk pujian itu mungkin ada benarnya.hahaha
    kekalkan kehenseman itu…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: