sekilas
a simply life

i’m just happy

hai semua…

aku memang ada banyak story nak tulis kat sini..tapi aku malas..hehehe

walaupun sekarang maybe tengah happy-happy…

mood masih baik…rumah pun seronok nak duduk. takde lagi ahli sihir..huahuahua…

disebabkan ada orang kaya yang telah berpindah dari rumah ini, makanya kami kawan-kawan yang dah macam adik-beradik ni dapat hidup dengan gembiranya…Amin.

kami bukan kaya harta…tapi kami kaya dengan kawan-kawan yang memahami. walaupun takde boyfriend yang mampu belikan astro, belikan minyak wangi, belikan baju2 cantik, periuk nasi, blender, bla bla bla….kami cuma rasa gembira kerana ketika susah kami, kami mengadu pada keluarga yang membantu…terima  kasih mak dan ayah.

mungkin kerana tidak tahan dengan peraturan baru maka orang kaya pun berpindah di kawasan yang sama…(padahal banyak lagi tempat lain…sibuk je)

takpe…takpe..itu orang kaya punya pasal..kita jangan masuk campur. dah takde hubungkait dengan mereka yang kaya-kaya ni.

tapi kami happy sangat2…huhuhuhu

aku lagi-lagi happy….

kegembiraan yang disebabkan banyak hal…ada orang pindah, dapat jalan-jalan, dapat teruskan hidup dan sebagainya.

kami yang happy2 ini telah melalui percutian yang menarik…untuk itu aku nak postkan picca kami yang happy2…

thanks kawan-kawan…! kamu semua memang best!

my bestfriend

spec julie..pinjam yer

 

stunt

semua stndby..

family en. Rudi Cha

ini namanya cinta

zoo melaka

hehehe…mungkin itu menjelaskan happy2 kami..

thanks untuk en. Rudi yang sudi belanja kami naik banana boat…

huhuhu….seronok bersama mereka…

sekilas :  kepada seorang sahabat — >>saat gembira takkan mudah untuk dilupakan. dan aku selalu ingat macam mana kita sambut birthday bersama-sama. Jangan Pernah Lupakan!

 

 

 

6 Responses to “i’m just happy”

  1. lepas ni bolehlah stadi dengan aman eh? huhu.. gud luck in your studies…

  2. thank you…

  3. erm xpe la janji kita dh aman duk bertiga dalam bilik…pasal orang kaya kita lupakan…huhuhu…
    best wo…..gi pd…..kuang! Kuang!

  4. biler la nak hapdet ni? penat pokcik tunggu

  5. zoo melaka membangkit kisah silam ni…huhuhuhuhu

  6. Kisah ghaflah…heheheh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: