wut do u think..? sumthing is new…

aiii semua..

ingat aritu yang aku cakap ader surprise lagik…huhuhu…

aku tak sempat upload lagi pic aku…

aritu aku gi renew rambut aku kat kedai..cewah..! dan lepas je tu, snap time…huhuhu

dsc02982 dsc02988

pagi tadi aku gi jpj renew lesen gua yang dah tamat tempoh percubaan…

yeah…lesen saya dah penuh…

new license

bile aku send pic ni kat aki…ader ke patut aku kene gelak..cet!

dia kate aku kecoh…biarlah wekkk! =P

dah takde P okey..cewah..baru je dapat lesen penuh…kecoh! betul kate aki..hahaha

sekilas : tekanan mengenangkan semester baru bakal bermula

Advertisements

10 thoughts on “wut do u think..? sumthing is new…

  1. lesen P nmpak lebih berisi, ader senyuman, tp kat lesen penuh tu masam mencuka, baru telan semut ke? kui kui kui..

  2. gambar lesen baru tu gambar lama sebenarnya…
    tak sempat nak cuci..itu time diploma..gamabr print sendiri.
    boleh la janji ada gambar

  3. eleh…….gambar tu pun akak dia yg comel ni yg print kan….
    nak suh dia print?? huhuhu…..memacam alasan la…
    scanner x der, printer x der……
    sebaik x cakap gmbr x der…..
    hahahaha………….

  4. hahaha..takpe norfa lepas grad ader duit beli la bapak printer biar leh print gambar passport saiz billboard utk letak depan faderal highway! hehehee..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s