sekilas
a simply life

Uncle Seekers yang ANGKUH???

aku tak tahu apa yang dibanggakan oleh orang yang digelar-gelar hebat sebagai uncle kerana memburu hantu. mungkin daripada dia mengkaji pasal hantu, lebih baik dan afdal dia kaji pasal al-Quran. ada jugak pekdahnya.

ini nak menyesatkan diri sendiri pulak..
i don’t understand u man…ooo…old man, sebab mungkin dia patut sebaya dengan ayah-ayah kita kannn…

aku tidak mengecam usaha dia untuk mencari pelbagai jenis ‘hantu’ kat dunia ni..ooo maybe setakat Malaysia. tapi cara dia berdebat dalam rancangan tanya Linda ni memang melampau…

mungkin dia yang perlu lebih banyak belajar. takdelah tinggi sangat pengetahuannya. Allah sahaja yang Maha Mengetahui…

yang terbaik untuk dia ialah : Berlagak, bodoh sombong, dan merendahkan keupayaan orang lain.

sekilas : maaflah sekadar luahan hati…tidak berniat untuk menyinggung. hanya teguran dari orang biasa.

3 Responses to “Uncle Seekers yang ANGKUH???”

  1. waahhh..marah betul kau ngan dia..dulu ko penah ngorat dia tp dia xlayan ke? muahahaa..gurau2..:P

  2. get ur award from my blog..wee..congratulations~!!

  3. eh eh…ke situ plak..
    aku sekeh kang atiela ni..
    takde maknanye..cuma, mcm terasa dia tu angkuh jer. takde pape pun.

    award..thank you!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: