sekilas
a simply life

Kontrversi baju Linda Onn dijawab

i got this video at http://www.youtube.com/watch?v=F7lY1oqap4I 

so maybe korang leh tengok dengan sendirinya di dalam laman web ini. dan banyak komen-komen dari visitor yang rata-ratanya tidak sukakan kontroversi ini..cewah…

aku pun pelik jugak..entah pe yang pelik kat baju ni..pelik lagi..kenapa di tak pegi LA..

dan pelik lagi..ape pasal aku nak citer pasal die ni? (cam akde kene mengena je)

sekilas : macam-macam hal la kalau dah jadi artis.nak gi berak pun orang amik tahu.

No Responses to “Kontrversi baju Linda Onn dijawab”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: