sekilas
a simply life

Hanan & Hanin

time shooting Wakdol tempoh hari, kawan aku June call. dia tanye, “besday ko nanti ko takde eh? pegi Taiping, tengok orang kawen.” aku dok fikir…ye tak ye jugak lah. time tu aku takde. aisey, Aki balik 12hb sebab kononnya nak celebrate besday aku . ayo….aku pun tak perasan bahawa tarikh berkenaan family aku semua gi Taiping sebab cousin aku kawen.

“mane kau tahu ni? nak ajak aku kuar ke time tu?” balas aku.

“tak lah, aku call Kak Azam nak mintak tolong dia buat tepak sirih. dia yang cakap korang semua takde hari Sabtu tu.”

ooo…kate aku dalam hati. cewah…sambil-sambil borak tu, aku mintak dia kirim MMS gambar anak dia yang terbaru…aku nak upload kat blog ni. nak share ngan korang. June ni kawan baik aku dari sekolah menengah dulu. jodoh dia sampai awal, dia kawen dulu sedangkan time skolah2 dulu dia la paling jarang bercinta…huhuhuhu…

dia akhirnya bertemu jodoh dengan seorang lelaki bangsa Arab. Alhamdulillah dikurniakan 2 cahayamata yang comel sangat. namanya Hanan dan Hanin.

4

5

memang mix arab habis la…arab + thailand…

June ni lahir kat Thailand sebab makdia orang Thailand tapi dia dibesarkan di Malaysia. kiranya kalau suh dia cakpa Thailand sepatah haram la dia tak paham. Cakap Arab tu pun tak pandai2 lagi walaupun dah kawen ngn orang Arab.hehehe..sowy kawan, tercerita lebih2 lak pasal ko..hahahaha

oklah…jumpa lagi.

sekilas : tak dapat bayangkan muka anak aku camne, ikut aku ke bapaknya nanti (berangan..cewah!)

6 Responses to “Hanan & Hanin”

  1. yee..anak jun memang comel..anak ko nnti msti kuwoss2 sbb ko ngan akii same2 kuwoss huhu..:P tp mesti comel nye la..huhu

  2. hahaha…pndai la…
    baby semua comel2… (bajet comel la ank aku kan)

  3. la…….birthday ko jer ke dia ingat….
    Danial nyer dia x ingat ker, selang sehari??
    hah?? lupa la tu…………

  4. apa barang die nak ingat…
    danial tu bukan besfren dier…muahahaha

  5. haha..xde insurance pnye mulut atiela tu..

  6. hahaha….macam ku tahu jer sape yg komen ni..
    takpe..sabar ye… =P


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: