sekilas
a simply life

trip ke PAHANG part 2

ye…kita bertemu kembali….

selepas berada di rumah yani, minum air oren, makan kueh lapis…

kami bergerak..dan bergerak…hehe..tapi kali ni Linda yang drive sebab dia kate kalau jalan straight dia boleh lah.

tersenyum lebar sey minah ni.

tu dia...cik Linda Martopo... gurau jek

tu dia...cik Linda Martopo... gurau jek

Linda memandu sampai la ke rumah iela. setibanya di sana, aku mandi2 siap pakai abju tidur dan aku pun tertido.

hehehe…buruk prangai..

budak2 ni panggang ayam kat luar.

ayam bakar..huhuhu cedap

ayam bakar..huhuhu cedap

malam itu tidur yang lena.

keesokkannya bangun pagi untuk pergi berkelah dengan famaly satilah di Air terjun Teladas…

syioookkkk….

time ni dah abis mandi la.. =)

time ni dah abis mandi la.. =)

kami di hadapan kereta gue yang buruk...

kami di hadapan kereta gue yang buruk...

dan petang itu aku bertolak pulang ke Kuala Lumpur pada jam 1800…

selamat tinggal JENGKA, PAHANG.

selamat datang ke Jengka..dan selamat tinggal...

selamat datang ke Jengka..dan selamat tinggal...

panjang umur…kami datang lagi..

2 Responses to “trip ke PAHANG part 2”

  1. ayam goreng ……………
    huhuhuh……….sedapnya…………

  2. bukan goren la..bakar…
    tak paham ker?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: