sekilas
a simply life

rasa sayang Aisyah

aku dah selamat sampai kat rumah semalam, tapi aku tak update perkembangan aku. just guna title yang satilah tag kat aku. patutnya semalam jugak aku jumpa en.mazli kat fakulti. tapi, aku lewat sampai KL jadinya,aku terpaksa batalkan temujanji tu. pagi ni aku call en. mazli lagi, tapi tak angkat. tak tahu la kalau dia marahkan aku. huhuhu (patut tak marah?) aku dah inform pada dia semalam tak jadi datang jumpadia. tapi maybe agak lewat mesej tu sampaiĀ kot..

sepanjang kat lipis, aku asik menghadiri majlis anugerah pelajar jer..yela..minggu terakhir persekolahan la katakan..pastu, anak-anak buah aku kira adalah buat persembahan kononnya..

kat bawah ni aku upload video yang aku rakam..muka excited bagai nak rak..happy..tapi maybe gambar tak clear sebab aku amik guna hp jer..pastu zoom in kemain lagik..ekekeke..

yang tengah2 antara 3 budak perempuan tu la anak buah aku, Tuan Nur Aisyah. huhuhu…dia ni kalau abgi bab melaram, berlakon, mennyanyi..memang laju jer…

aku bangga dengan anak-anak tersebut, walaupun dorang ni kaki joget,main tapi akademik seiring..hehehe..tahniah untuk Tuan Nur Athirah kerana berjaya mendapat tempat pertama di dalam kelas, dan hampir kesemua mata pelajaran mendapat yang terbaik. cikgu pun dok terkejut asik nama dia je yang kene panggil. nampaknya cuti sekolah ni, kenelah bawa berjalan sikit tanda menghargai usahanya.

3 Responses to “rasa sayang Aisyah”

  1. tahniah Tuan Aisyah, terukan usaha anda itu okeyh..biar sampai jadi Tuan Besar..boleh tlg Maksu bina company besar..huhu

  2. ohohoho…betul tu…
    bior maksu ni kaya raye…dapat lantik satilah jadi 2nd manager..ekekeke

  3. setuju~!! hahaha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: