sekilas
a simply life

HOLiDay TiME..

yeah..dah boleh balik rumah..dah start cuti —>> tapi cuti ni untuk aku dulu la kan. sebabnya ada rakan-rakan lain yang sedang sibuk menyiapkan tesis..ada jugak yang sedang sibuk kat bilik editing..dan ada jugak yang tengah study sebab ada final exam…alhamdulillah..semalam aku dah selesai anta saimen kat en. norman dan berjimba-jimba ngan kawan2 di atas bukit..bukan buat apa pun bergambar.tapi, aku tak dapat nak upload pic tu sekarang. sebab ada dalam laptop iela. nantila..esok2 ke aku upload…aku tengah sakit pewot ni. arini dah start senggugut..pergh..layan tido besh ni..ciao dulu la..bye~~!!

2 Responses to “HOLiDay TiME..”

  1. selamat berjimba-jimba~!! *jimba tu ape pa? huhu weh..aku balik dulu eh..selamat berholiday..maafkan makan dan minum aku yer..klu aku ada terkasar bahasa ke ape ke..huhu hingga berjumpa lagi di lain masa..pangjang umor murah rezeki, kita berjumpa lagi..wahaha..macam mintak maaf raya lak kan..hehe

  2. ye..aku maafkan…hahaaha..mcm ko mmg ada buat salah lak kan..
    takde la dpt aku tgk ko update blog lagik..kekekeke


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: