sekilas
a simply life

berehat bersama keluarga

Malam minggu yang lalu, bawa awek tengok cite hantu…huhuhu..itu lagu senario tu~~!!

Hari jumaat, lepas je screening honor showcase, family aku datang untuk mengangkut aku pulang sebab pada hari Sabtu keesokkannya aku dan family nak pegi Port Dickson…Seronok tau~~!!

Dulu aku ingat, angah penah bawa gi TM resort tu time die bujang sebab dia keje kat telekom. skarang ni kitorang pegi bersama adik-beradik yang telah mendirikan rumah tangga dan beranak pinak..aku je single mingle lagik…

tapi, abang n family dia je tak pegi. maybe ada hal lain kot. angah siap ajak mertua dia join skali. tak nak ramai pulak satu sheley tu nak duduk 3-4 family..redah jela. konon2 angah belanja la tu..walhal share ngan kak ida..hahahaha

 

Kak Ida cuba posing tanpa melihatkan dirinya tembam

Kak Ida cuba posing tanpa melihatkan dirinya tembam

Sebelum bertolak, tahu jela nak uruskan anak2 lagik..ditambahkan pulak dengan mak bapak budak..atuk dan wan yang tak sesabar nak pegi..dan aku sendiri yang excited, tapi rupenya, kami semua pergi beraya dulu rumah macik aku kat senawang. lepas tu gi pulak rumah orang kawen kat seremban…jadi, kehangatan bercuti tu lenyap sekejap kerana kita masih dalam mood di penghujung rayeee..huhu dan time2 ni orang pun sibuk buat open ous, buat kenduri kendara nak kawen la, nak buka bisnes la…macam2 la kan..

 

Kalau nak ikutkan memang banyak lah gabar yang aku nak upload kat blog aku ni…tapi, nanti berat pulak orang nak buka kan. kat bawah ni aku anto sket la gambar time kat pd tu..sket jela..huhuhu

 

 

 

NExt time trasa nak pegi lagi je kan..huhuh..insyaAllah, tapi tak banyak sangat aktiviti.so aku yang penat hanya tahu tido jer dalam bilik..okla..sampai ketemu lagi..bye~!

6 Responses to “berehat bersama keluarga”

  1. wooo..best siooot g pd..huhu

  2. eh minah ni…sekeh kang~~ tapi memang besh woooo….

  3. excuse me……
    share wif me to yek………….
    huhuhuhuu……………….

  4. nak share menda ni..
    sori i tak paham..huhuhu

  5. tu….tu.bayaran tu.,
    ko ingat akak ko tu jer soran gker kene bayor…….
    aku pun termasuk yek….
    huhuhuu……………..

  6. owwh..ala rilek la…
    lupa mention nama jer
    ekekeke…yer…kepada semua pembaca, kak shila pun ader share skali dalam percutian ini..tengkiu~!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: