sekilas
a simply life

kene tagged juga dari Satilah

well, minah ni dah lama tagged gue dgn title die ni..tapi aku tak dpt masuk page dier utk beberapa ketika..nsib baek die dah kurangkan menatang2 dlm page dier tu.kot tak makin berat la aku nk buka..

1)Berapa pasang baju raya anda tahun ni dan kaler apekah?
klau ikutkan baju raya aku sepasang…lepas tu, si dia nak aku beli baju sama warna maka aku terpaksa beli lagi sepasang..sbabnya yang mula2 tu aku dh pilih warnanya sendiri. jadi kirenya aku ader 2 pasang..coklat dan hijau (warna yg sama dgn si dia) hehehe…

2)Apakah makanan raya tradisional kegemaran anda?
saye suke makan rendang ayam mak saya…huhuhu…itu dah memang makanan wajib time raye. klu takde rendang and ketupat memang tak sah..tpi, ku takde ketupat tahun ni, sbb guna nasi impit jerkk…ala same je kan…

Apakah biskut raya kegemaran anda?
coklat~~ hehehe..menjawab tak?? aku suke almond london, dan semua kuih yang sdap. sebab kdg2 aku tak tahu ape name kuih yg aku minat tu..kuikuikui..

Bape banyak duit raya anda dapat n spend untuk bagi kat bebudak?
ikut adik beradik aku …erm..aku ader 2 kakak dan 2 abang..jadi dorg akn bagi aku RM50.darab 4..= RM200…huhuhu…itu lom kira yang macik and pacik sedara bagi..tak masok ngn kakak sedara yang baek ati…hahaha..mcm bnyk jer..itu dulu..skrg tdk lgi..spend?? huhuhu..time keje kejap dulu aku sediakan RM100 je kot..sbb time tu baru2 keje..huhuhu..pastu dak2 dtg raye sorg singgit je bagi.

Apakah aktiviti malam raya korang?
kemas rumah sudah semestinyeee…dan paling2 nyata buat rendang pada malam itu..memang smp ke pagi le nk tgk endang tu..tapi, klu kakak2 aku ader..memang aku tidur dulu.hehehe…jgn marah eh kak..

People i want to tagged
= takde sape aku nk tagged..sbb raye nk abis..tak trasa lagi kehangatannye..

p/s : satilah..aku buat ni mmg utk ko semata2..hahahaha

One Response to “kene tagged juga dari Satilah”

  1. ok..aku dah puas hati..hahaha😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: