sekilas
a simply life

masih dalam mood raya

hari ni cadangnye nak beraya rmh kengkawan aku..tapi penyudahnye 2 rmh jer aku selamat smp..yg len semua takde rmh…kul 11 pagi si dia sampai kt rmh dan beraya dulu di rumah aku..

lepas tu aku bergerak gi rumah june..tapi minah tu call sepuluh kali tak angkat..pastu panggil2 kat rmh tak jawab..dalam hati aku kompom minah ni tido..apa daaa…

lepas tu aku gerak ke rmh linda…erm..dh suh dia stndby mkn. hahaha…tp pewot mmg lapar gile la kan.kononnye nk tggu ridset sekali. tp mamat tu lmbt plak..nak ghaye rmh epul, die ader kt kedah..penyudahnye aku gerak gi rmh azwan..1st time jgx smp rmh dier..erm..rmh dier cat warna ijau..dan aku pulak berpasangan baju ijau..hahaha…mmg kene la tu ek…

balix tdi, macik aku dtg..tlg2 mak buatkan air..dan sembagn ngn sepupu2 aku..bley la nk duk borak skali sebab dulu time kecik2 aku selalu jgx bersama dorg..

takde ape yg menarik melainkan hari ni aku luangkan masa bersama yang tersayang..bley la tgk pic raye aku utk hari ni dan semalam…

cinta mati sama die

cinta mati sama die

 

dgn pak tam..tetiba die dtg bergambo skali

dgn pak tam..tetiba die dtg bergambo skali

konon2 sepasang la baju tu..huhuhu

konon2 sepasang la baju tu..huhuhu

3 Responses to “masih dalam mood raya”

  1. bahagia anak pakcik mahdi kita ni ek… hahahaha

  2. nopadilah..sila update blog anda..huhu

  3. ye..aku agak malas sket nk update blog baru2 ni..huhuhu
    erm…doakan aku bahagia azmir sehingga akhir hayat. amin…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: